SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 29 April 2013

jadi budak STAM sehari..^_^

Bismillahirrahmanirrahim...^__^
Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatu ... kabare waras ??

da lamo eh x update blog ni..~eceh,pdhal baru seminggu,poyo je lebih budak ni...

kebetulan plak semalam(27/4/2013) sepatutnya cadang nak buat reunion kelas 5Nm,tp tergendala sebab dak stam ex 5 Nm kne p UIA utk siapkan kerja kursus dorang...ana pon terlibatkah?? oo,amik stam jugak ehh?? hehe...xde la,sje nk join..huhu bosan dok umah ni...

asalnya agak malu lah jugak sbb menyibuk je..tp hehe sbb nk sgt jmpe sorang 'awek' cun ni,so 'terpaksa' lah join jugak..ececeh,poyo je tu..
ape ek nk story..
hmm,pagi tu kteorg p UIA gombak..~first time jejak kaki ke sana..walawehh excited bohh..haha
lama lah jugak kat sana..sampai pukul 3 ptg..pergghh ade lah bosan sikit..duk jejalan jee laa time org lain buat kerje..

~mse tu seriously energy dah tinggal 60%~sebab malam tu tidur pkul 3..

then naik bas~ ape lgi.. ZzZzZzZ... ~recharge energy..^_^

pkul 4pm rsenyer,smpai PWTC~dengan mamai nyer turun bas..haha

then..ape lagi...huhu jalan2 lah weh shoping bku...
huhu dpt jmpe abe Hilal Asyraf,Siti Rosmizah,Ain Maisarah n ramai lagi..alhamdulillah..huhu tp x brgmbar pon ngan dorang..ramai sgt...juz tgk dri jauh jee

k lah xde mnde nk cerita pon...
jom ushar pic2 kat bawah ni..hanya 60% je ana letak..xleh nk letak smua..





maktabah UIA


bahagian dalam masjid UIA


masjid UIA dari depan maktabah


antara student STAM SAMTiSH

maktabah UIA-level 3




ade jugak lawatan drpd skolah lain
~yg lelaki kat sebelah kiri tu abe kat uia~subhanallah hensem..hehe

bilik fotokopi


baca bku ape tu cik kak?


discuss ape tu cik abe n cik kak??hehe


maktabah

dalam maktabah


n taraa





ni antara buku yg ana beli kat PWTC>>
ana memang salute n tabik springg kat dua penulis ni..
iaitu abe Hilal Asyraf n Dr. Farhan Hadi...
ohh..utk pengetahuan..
buku Tuhan Lebih Spesifik tu merupakan karya terbaru Dr. Farhan..
isinya mungkin lebih berat..hehe..murah je..rm 16
n bku relasi juga merupakan bku terbaru abe Hilal Asyraf..
n merupakan sambungan kepada bku Sinergi..
utk sesapa yang belom pernah membaca karya abe Hilal ..
ana cadangkan supaya membaca lah bku abe ni...
pergghh mantoopppp....

^__^

itu je..sekiann

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...