Sunday, 5 May 2013

5 tahun 5 bulan~ Hlovate

Bismillahirrahmanirrahim..^_^
Assalamualaikum....




dah baca ke novel ni??
alah,karya Hlovate tu..heee... ^__^ ana bru hbis bce minggu lepas.pdhal novel tu dah lme kluar since 2007
sekarang dah cetakan ke 12 woohh.....
kalo korang p booth JS..meme laku ah bku Hlovate ni mcm goren pisang panas..
 + plak skrg de novel baru beliau iaitu Anthem...perghh,ari tu p dah habis stok weh!!!~tp dapat beli jugak akhirnya...hehe...jgn jeles

ok then..
komen ana pasal bku ni...ok lah not bad..
nk bg 4 bintang je dlu...hehe...

ana story sikit utk yg berminat nkn beli..

cam ni,ceritanya sorang awek cun ni,dia diofer jdi maid utk 3 bulan kat umah err x ingt lah...tp yg sure owner rumah tu ad 4 orang anak. along,angah,acik n nana (if x silap la). mse tu yg along tu dah kerje as engineer,angah nk amik spm,acik f3 n nana f1...
ohh,nme awek ni Johanna..tp kat umah tu dia guna nama Ana.kalo ng mber2 dia gne Jo(kasi brutal sikit)

ok then..hmm apa yer..
then rupanya Ana ni ngah tggu tawaran utk sambung degree in Medik kat oversea...hehe..n rezeki dia,dpt further kt Aberden(btol ke aq eja tu,hehe) dlm medik selama 5 thun 5 bulan..
mse tu baru tersedar rupanya dalam hati dah ada seseorang yg menghuni tman yg dhulunya kosong sunyi sepi..

time kat sana Ana terjumpa dengan 'Hang Jebat'  dan Ana menggelarkan dirinya Hang Li Jo.  Jo~nama depan Ana iaitu JOhanna...huhu..n dorang kamceng ah gak sebab 1 kelas... Hang Jebat ni plak dah ada bunga di hati iaitu 'Dang Wangi' ...

haha ok then ?? apa jadi?? Ana jatuh cinta kat sapo eh nt?? kat Jebat ke or someone yg dia berharap tidak menganggapnya sebagai adik semata-mata2???

kalo nk taw konalah baco sendiri....^_^

itu je....sori if post ni nmpk mcm annoy...hehe

p/s : first time jdi babysitter after 10years ...hehe...buat susu utk baby alang2 tu minum skali...muahahaha....~selingan


ohh,lupa nk wish...selamat mengundi...undillah malaysia...jgn nepal,bangla...haha

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...