SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 18 May 2013

aku dan tumblr

* post yang laghaa so jgn baca jika tiada masa..

Tumblr??? apakah itu???
aku dah try tnye mr.Google alahai,perlu ke cikmira oii??? 
dan Mr. Google pon x tahu apa maksud tumblr ni...
mula-mula aku ingatkan ejaannya T-U-M-B-I-R.. tapi rupa2nya T-U-M-B-L-R...

ohh,apakah????

n err dengan taqlidnya aku pon sign up lah tumblr ni tanpa mengetahui apa2 function dia..serius x tahu apa2...
mse tu pon kecik lagi..kuang3..kecik lah sangat cikmira oi!

dan selepas aku baca buku ACT tu...Oh,apakah itu ACT? Kalau nak tahu sila tengok post yang sebelum ini yup.. :) dan selepas aku stalk Nami punya tumblr..ohh baru aku faham apa tujuan tumblr ni..

actually tumblr tu ala2 blog gak..so korang yang xde blog ni x yah lah bergantung sangat kat blogspot..sebabnya ada banyak lagi medium utk korang post mende yang korang suka..iaitu  kat


  • BLOGDRIVE
  • WORDPRESS
  • TUMBLR
  • FACEBOOK~eh boleh ke???? boleh lah tp as note..hehe
  • MICROSOFT WORD..hehe,tp x leh nk show in public lah

ok so sekarang aku dah faham function tumblr ni ala2 mcm blog gak..tp seriously aku rasa tumblr ni simple n nice..tak payah nak hias-hias sangat macam kat blogspot ni. theme kat tumblr pon comel2 belaka macam aku punya tumblr..hoho..nk edit pon senang..kalo blogspot ni semua manual,leceh gak kadang,itu yang korang tengok blog aku ni guna theme drpd blogspot je,bukan blogskin mcm blog yang comel loteh yang korang stalk tu..huhu...

ok rasanya x perlu nak panjang2 buang masa baca post ni...
yang mana x sign up lgi tumblr tu..leh la sign  up utk follow aku..haha 

link dah ada kat atas nun..ini aku bagi lagi sekali.. KLIK SINI




^^ itu je k sekian..
wassalam..jgn makan wasabi memanyok nt cirit birit usus terkeluar baru tahu... peace yoo


*aku rasa mcam brutal plak post ni..haha.. maaf jika bahasa yang digunakan telah menggores hati kalian smua...!!!!






No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...