Tuesday, 18 June 2013

bermulalah pengembaraan ku..

Bismillahirrahmanirrahim....
kelas pertama aku di alam pra-u, bermula tepat or lebih or kureng pukul 11 pagi..mcm kelas tusyen plak..tp akan tamat jam 6pm iaitu kelas com..so itu bermakna rummet kne tggu aku abeh kelas baru leh hangout ke pasar malam berdekatan or dorang p dulu dan tinggalkan aku yang keletihan utk memanjat tangga mahallah...ohh... kesiannya aku..nvm,ada hikmahnya...

1 thing yang aku x kan lupa pasal kat uia ni...
mse jadual dah keluar dan kiteorang(dak 1st year) menggagau cari department itu ini..kalau aku(engineering student),ade 4 department yang aku kne cari memandangkan aku x bljr chemistry utk sem1... pusing sana pusing sini,pergi sana,pergi sini,tanya orang tu tnya  orang ni,kol orang tu,kol orang ni, lepak sana,lepak sini..last2 keletihan,duk melantak kat cafe mahallah yang ok lah boleh tahan sedapnya..haha..mjurlah cik cafe tu baik hati bagi kiteorg amik lebih..huhu

dan paling syoknyaa...jeng jeng jeng.... semalam aku beli nasi putih dan lauk tapi asing..time byr tu rupanya ada sorang minah ni nasi dia sebelah aku nyer nasi.. aku men sambar je memandangkan dah lapar giler..and u know what,bila aku balik bilik utk bukak polistrin yng berisi nasi putih(semata-mata) tu utk dimakan bersama  lauk...perghhh,dah transform jadi nasi goreng wal ayam wal sambal belacan weh..ni sah2 minah uh sumpah seranah aku sebab 'curi' nasi dia..sampai sekarang aku masih mencari empunya nasi goreng tu..

btw,bila aku alami sendiri kat u..aq tertanya-tanya..dak len pon sama cam aku ke?
haha

k sekian..itu je

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...