Monday, 16 September 2013

Selamat Hari Malaysia* tajuk semata2

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatu wamaghfirotu waridhwanu... ^__^

dah sebulan lebih x post something... fuhh berhabuh seyhh...mjur x selsema *sarcastic sat...

ok.. so..utk warga uia'ians batch 13..yg sebaya ngan aku or dak DQ yg tua setahun.. utk sesapa yang x exit bi.. yer aku tahu..korang pon mesti baru lepas speaking test rite?? ok so acaner??

yer la..aku yang tanya mestilah aku yang kena jawab en..huhu.. alkisah aku punya giliran utk speaking test ialah hari khamis..hari yang disunatkan berpuasa sunat...so far mmang aku cuak plus debar giler.. ye lah...speaking test ni menentukan aku exit ke x wehh utk next sem...topik yang grup aku dpat is MODERN TECHNOLOGY MAKES PEOPLE LAZY... aku x de lah terkzutt tp just..errr...hmmm.. ok lupakan...
dan aku orang 1 yg speak...then..hmm... ntah acaner..tuhan takdirkan aku lack of point n idea utk cakap... memang banyak 'err' lah kan masa tu... then mujurlah sorang member aku ni dia backup..kirenyer dia menyampuk lah time aku ngah krik2 uh...then lepas semua dah cakap point memasing..aku pon mengutarakan semula idea aku yang tergendala sebentar tadi..ok sikit lah drpd td...then... mak aiiii ade plak yang  bangkang idea aku..ntah acaner...aku pon defend lah balik en...xkn nk biarkan maruah kita dipijak2 lumat...ececeh... bahasa tinggi plak aku ni padahal normal je kot mnde tu happen dalam discussion..
lepas aku dah meluahkan apa yang terbuku dihati ku tatkala itu*berbunga2 la plak aku ni.. setellah sudah speaking test...perghhh leganya ku semangat..aku dah buat yang terbaik...so everything aku pass kat Allah utk menentukan segalanya...

ok 1 berita terkezoot yang aku terlambat tahu dalam grup aku is..eh lupa nk spesifikkan...grup bahasa arab aku..huhu...ialah ade sorang senior weh dalam kelas aku...lelaki ok..hehe..*nampak x ade unsur2 gatal kat situ..hehe...xde,aku en level 2 je utk bhse arab..level tu ni aku kira utk budak darjah 6 yang nak amik psra..hehe..kiranya smua yang sekelas ngan aku ni sebenarnya sme level ngan dak drjh 6..hehe..jaatnya..  kembali ke topik asal... aku agak pelik kat situ bila seorang senior(kiranya dia dah sem 3)..ada kat kelas bebudak sem 1..faham x?? means...dia dah jalani 2 kali APT tp still gagal n kne repeat!!!! wehh...xkan level 2 pon x lepas sampai 2x exam!!!! xde..aku bukan nak bangge sbb aku pon x lepas gak..just... hmm.... aku doakan dia lepas lah level ni ..aminnnn ...eh2..aku pon nk lepas gak ok...eh x..bukan aku n abe senior tu je yang nk lepas tapi semua yang x lepas..hehe...

dan smua dah sedia maklum minggu ni cuti sampai isnin...so ramai lah jugak yang amik kesempatan utk balik ke rumah masing2 yang terletak nun jauh disana..rumah aku??? terletak nun disini..hehe...dokat jo eh..unfortunately..aku x balik pon..yer...only aku je yang x balik... im alone here....yer betol x tipu..aku sorang2 je kat bilik ni..since jumaat malam...sedihkan...tp nvm..aku ok je la... bebas nk buat apa2 je termasukkk...huhu...hehe...*hah jangan pk bukan2....

akhir kata...selamat hari malaysia... kita akhiri post ni dengan tasbih kaffarah n surah wal 'asr...

oh ye... lek lok yer utk sahabatku skalian yang dah pon fly ke jordan..antaranya abror,azie,izwan,husni..err..itu je yang aku tahu..k by

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...