Thursday, 31 October 2013

result..hmm so??

Assalamualaikum.. detik ini,saat ini..huhu
keluarlah sudah result utk sem 1 2013/2014...
result aku... alhamdulillah lah biasa2 je.. x gempak mana pon weh...haha
xde juz saja nak post...kebetulan teringat..
actually ni baru balik kerje..
eh kerje apa?? kerja mengikis lemak yang baru nak tepu since f4..hehe...
kidding je lah... member aku yang kerja kat tempat aku kerja sekarang kan..
dia gtaw.balik je kerje terus mandi dan tidoq..
aq plak.. haha balik kerje duk lepak depan tv smbil on9,then tolong mak cabut uban(kalau rajin lah,tp biasanya malas),hehe,mandi,hadap laptop layan korea or on9,kemas rumah sikit(bila smua dah tidoq),iron tudung utk esok,men wasap,layan youtube,baca almulk then baru tidoq.. nampak tak perbezaannya kat situ...
oh ye,kalau aku ade kredit,aku wat lah yang *128# tu utk dpt rm1-kol 300min n 300sms..ape lagi..gayut ah ngan suami..opss.. tunang pon belom..eh x,calon pon x dop..haha..dah tu gayut ngan spe?? ngan qilah.. haha..alamak,kantoi.. -kidding

itu je..juz saja nak meriahkan blog.. aku dah xde hati sangat nak berblog ni sebenarnya..tapi  memikirkan someone tu..sebab aku dia berblog so aku teruskan lah jugak..rela dalam paksa gitu..

oh ye,aku ada cerita hot nak story ni.. pasal jiran yang  x berapa nak jiran lah bagi aku..hehe.. k lah x baik membebel panjang2 nanti orang  menguap dan tido,...aq gak yang kering tekak n then rasa cam nak pekena teh tarik kat mamak..eiiiuu,,mamak jugak jadi pilihan..xde,itu je kedai yang bukak kul 3am ni..hik3..amboi berani kau mira kuar rumah camtu..-absolutely x pon..haha

ok itu je kemerepekan aku..-nak hilangkan frust putus cinta(kidding).. haha mkay by

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...