SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 1 November 2013

Yela aku berubah

Juz luahan hati tatkala mengingati kisah lalu.. ececeh.. hehe

Prolog-mcm novel dah aq rse..

'Kau dah lain!kenapa?'
'Napa kau x macam dulu?aku ske ko yang dulu!'
Npe ko berubah?'..
Ok fine,kalau aku berubah sekalipon x kisah lah berubah jadi lebih baik or buruk.. pleaseee lah.. tlg mentionkan apa perubahan aku tu.. if aku skrg mcm bnyk tipu ko or dah x caring kat ko cam dlu or slalu cari pasal ngan ko,juz mention it n i will acknowledge it k if it is true. Tp kalau aku cakap x,dan kenyataannya memang tak. Mungkin ko je yang rasa camtu sbab mungkin hakikatnya ko yang berubah tp ko x nampak malah aku yang dipersalahkan(sometimes) la... get it??

Dan se lg,bila ko ckp aq berubah n aku x tahu apa yang aku berubah tu n ko pn tgglkn aku(xnk kwn ngan aku dh) sbb perubahan aku yang ntah2 sbb emosi aku x stabil ke ap masa tu.. x ke rasa tu keputusan yang terburu2.. kenapa mesti slahkan perubahan aku.. kenapa kau x nasihatkan aku.. or tanya aku kenapa aku wat sekian2??

Last but nit least... sejuta kali aku menafikan perubahan aku yang ko cakap tu. Ko still akn ulang ayat yang sama 'kau dah berubah mira!'.. n lastly nak x nak(x rela dalam paksa) .. aku pon terpaksa admit(walaupun ko x tahu sebab sebenar) dengan mengatakan 'YELA AKU BERUBAH'.. Hah puas hati?? 

#sakit hati kat ko x kan hilang sampai ko mati... unless kita kawin.. eh2 pompuan ngan pompuan mne leh kawin.. haha ye lah.. jd bff.. hehe..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...