SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 2 November 2013

gomo klate gomo vs hitam putih

memandangkan ahad ni piala malaysia final....
ade yang dah demam bola..hehe
btw,kebetulan tadi aku tertengok citer SEBUAH PIALA SEEKOR KAMBING..
cool lah cerita dia..nak tengok cuber lah search kat youtube tu or gugel..mesti ade punyer lah..

oh ye,pahang vs klate ork??
ok so hmm aku pon x tahu nak sokong mana disebabkan hal2 tertentu...hehe..
ok lah aku sokong dua2 lah baru adil dan saksama(kononnya lah kan)..
oh ye,lawan kat stadium shah alam..kan??
ok then aku nak wish welcome to shah alam utk spe first time mai sini.. mesti cool en..
oh ye,utk yang datang dari jauh tu,jangan lupa singgah utk melawat perpustakaan shah alam yang cantik giler bhaiii, dan juga beli kek coklet perghhh terangkatt beb kesedapannnya arghh x dpt digambarkan(over plak aku ni)

ok so aku hadiahkan beberapa video..actually aku nk search lagu pahang tu tp aku x tahu apa tajuk dia..slalu gak  dengar kat hot fm..hmm...nvm... kalo spe tahu gtaw aku kay...hehe
tu je







ok itu je vid yang aku sempat search kat youtube..aku pon x tahu apa tujuan aku post ni..aku x amik port sangat sal bola ni..tapi kalo orang sembang tu aku juz dengar je lah.. haha.. jimat masa kan...hehe
gudluck lah... aku nak tengok resultnya je k.. tata..
oh ya,aku sokong pahang gak aw.. cool beb..pahang boleh..jangan riak sangat taw..hik3..kidding...
mkay tata

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...