Tuesday, 5 November 2013

MB

Assamualaikum...
tanggal ini..aku terutamanya dan adik2ku..buat pertama kalinya.
menjejakkan kaki ke MB-Marry Brown
Marry-kawin,Brown-coklat..
kalau dak skema,mungkin dia terjemahkan kawin coklat.. erk?? krik3..


aku memang x berapa nak berminat nak p sini.. first aku tahu pasal MB ni pon masa aku tengok AF tahun bila entah.. almaklumlah MB ni x de kat shah alam...huhu.. -x femes lah tu..
dan aku rasa daripada makan MB ni better p KFC or MCD..huhu.. agak mahal gak lah en nk compare ngan McD n KFC.. eh ye ke?? aq rse lah..
sampai je kat depan kaunter tu.. aq blur nk makan apa..seriously.nampak x ketidakpernah-an aku.. haha..
lastly aku makan bubuq je..itu pon ehem...x habes.. dia letak keropok ke ape warna coklet..adoii.. itu bubuq weh.. bukannya nasi beriyani ke ape..isk3... 

ape yer lg.. ni pon aq p MB kat Temerloh,Pahang.jauh kan?? jauh lah gak dari Shah alam ni..hehe..
rsenyer paling dekat MB  is kat Bukit Tinggi..bukan bukit tinggi kat pahang taw..but kat Klang..hehe... ckp pasal bukit tinggi klang ni... ade JJ(Jaya Jusco) kat situ... then perghh hari tu aq mai utk tengok wayang(ade ke patot?)... sesak dan ber'darah' mata' ni.. rasa macam ada kat negeri China kejap... 1 out of  100 je ore mlyu yang aku jumpa..

itu je.... akhir kata... aku x tahu lah apa sebab utk uols yang ske sgt mkn kat fast food exc KFC n McD ni...cthnya Kenny Rodgers,Nandos,Subway,MB dll laah... not my taste..aku rasa kalau korangg ajak aku makan Subway or Nasi Briyani Longkang kat KL.. aku prefer NBL... ok ?? jom pekena char kuay teaw kat jalan u... yuhuu. k tata

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...