Thursday, 14 November 2013

Pee Mak full movie 2013-thailand

sawadikenatangkap.. hehe..

Assalamualaikum(kepada yang beragama Islam) dan selamat sejahtera for non muslim...
saja nak share utk sesiapa yang masih belom menonton cerita Pee Mak ni..



seram x??
perghhh... mula2 aku ingatkan seram bhaii...tp disebabkan ada Mario Maurer(Pee Mak) so aq jadi berani banyak.. ececeh..
hehe...
mula2 tu aku tengok sengsorang je ..masa tu ngah kerje.. amboi curi tulang ke ape.. eh xde lah..mse tu ngah duk relax..hehe..
ok then.. macam seram..hakikatnya.. isk3... indah rupa dari khabar..hehe..


4 orang kawan Pee Mak tu memang kelakar habis..haha

terkekeh2 aku gelak sakan... lawak gilerrrr....seriously... lagi2 time masa kat atas sampan tu..

yang duk depan sekali tu nak tengok sama ada pompuan tu hantu ke idok..caranya is tengok between kaki kita.. then dia dah bongkokkan badan utk tengok pompuan tu hantu ke x..tp dihalang oleh member2 dye.. so  apakah yang dilakukan olehnya supaya dia boleh suruh kawan2 dia ketepi supaya dia boleh tengok pompuan tu??? hah part tu memang lawak.. aq sengih je bila teringat semula.. banyak lah lagi part lawak lagi2 masa last..


part ni pon kelakar sebenarnya...haha
ok biasanya ending utk cerita 'seram' is hantu tu akan kembali ke tempat asal or akan dimusnahkan rite.. tp ni terbalik sama sekali.. hantu tu dduk sekali ngan manusia.. isk3.. macam2 lah dorang ni..
ok so akhir kata.. sapa yang  x tengok lagi boleh lah tengok.. ni aku sediakan link..



gambar : gugel

p/s  : aku antara peminat cerita abe Mario Maurer.. smua cerita dia aku dah tengok..haha hensem kan dia.. hehe.. antara cerita lakonan beliau yang aku ingat is a true friend n a little thing called love..huhu

tu je..sekian

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^