SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 14 November 2013

tamat sudah sem 1 2013/2014

Assalamualaikum...
sebenarnya sem 1 aku dah tamat sebulan lebih dah..aku je baru nk post..
bz sikit..hehe..bz buat apa ntah aku ni..


ini je pic yang aku leh tayang utk sem 1 aku..
aku belajar kat mana?? 
hmm...ade la.. 
malu la nk reveal the truth..hehe
aku asasi ke  matrik ke diploma ke poli ke stpm ke stam ke ape?? 
malu la nak gtaw..
aku umur berapa??
hah umur aku pon nak tahu ke??
aku baru lepas spm 2012 weh...agak2 ah umur baru 15..huhu.

yang ada pic lelaki dan wanita tu..
gambar classmate aku... alhamdulillah semua hensem2 belaka..hehe
eh lupa..yang wanita pon apa kurengnya...huhu
jom try ingatan aku berada di tahap  mana..
ni antara nama classmate aku yang aku ingat
-tini
-ira
-mijah
-miza
-syuhada
-qilah
-husna
-ika
-zimah
-sumayyah
- aina
-firdaus
-akmal
-zimam
-syukri
-khairul
-ariffudin
-nazrin
-hafizzudin
-iqbal
-hanafi
-wan syaripudin?? eh btol ke?

classmate aku ni ok lagi lah sebab agak balance total banat wal banin..ade member aku tu..2 orang je pompuan weh.. perghhh .. haha...kelas aku je pelik sebab x ikut susunan nama..tp yang sure aku nama 1 utk grup ni..pergh..kalau aku naik kat grup sebelum aku tu..sah2 aku akan dikerumuni lelaki... perghh xnak!!! 

itu je kot.. hmm x taw nak tulis apa.. juz saja post as memori.. aku faham aku x rapat ngan classmate lelaki aku.. tapi thankz yaa utk 'kau' yang sudi belanja aku satay haritu.. really appreciate it..hehe..lain kali belanja lagi kay.. 

itu je...tamat

eh kejap... result?? 
wish me luck k..actually result da lama keluar..haha

ok ini tamat betol2..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...