SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 6 December 2013

Keberkesanan BVSM

Bismillahirrahmanirrahim... 
promo 7
about BVSM..yang bermaksud Bio-Velocity-Sleep-Mate...
sebuah tilam yang direka khas..yang dengan IZIN ALLAH,mampu utk menyembuhkan penyakit tertentu...insya Allah..


intro : jeng jeng jeng...

Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur,utk kerja shift tu x sure lah acaner…Oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Yelahkan..bila je masa otak kita nak rehat selain dri mse tdo kan. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas bangun  sepanjang hari.oh ye,utk dpt tidur yg berkualiti..aku sarankan gak ikutlah sunnah nabi,tidur mengiring ke kanan,menghadap kiblat dll..

BVSM ni sesuai digunakan untuk yang ada masalah....





Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. 



Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
  
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
     


Cara penggunaan BV Sleep Mate :
Bukakan dan letakkan BV Sleep Mate di atas tilam. Letakkan empat tali elastik ini di setiap sudut tilam..

 Cara Penjagaan BV Sleep Mate :
BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari pagi di antara waktu 8-10 pagi.. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Saiz BV Sleep Mate :
Tilam bersaiz Queen..Namun begitu,jarak kesan BV Sleep Mate boleh mengjangkaui sehingga jarak 3 kaki.











Testimoni seorang anggota polis dari Perak mengalami Migrain yang serius.Puan Rima yang baru berusia 26tahun mengalami migrain sejak 11 tahun yang lepas…..Dinding menjadi teman sejatinya ketika migrain menyerangnya dengan menghantuk kepala ke dinding untuk menghilangkan kesakitan yang dialami….Alhamdulillah sejak diperkenalkan Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) dan menggunakan dalam masa  5 hari masalah migrain beransur pulih…Sehingga kini Puan Rima tidak lagi mengalami masalah migrain lagi….Alhamdulillah dengan Izin Allah swt…

 
Testimoni yang sangat mengujakan,adik Nur Adelia Qysara dari Pulai Condong Kelantan…dilahirkan dengan mengalami masalah saraf mata dimana matanya sepet sebelah dan kini setelah tidur hanya 2 hari beralaskan Bio Velocity Sleep Mate matanya kembali normal. Alhamdulilah semuanya dgn izin Allah,keluarga rasa sangat gembira dan bersyukur ditemukan dgn produk yang berteknologi BIOVELOCITY.
    

                              
10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki Bio Velocity Sleep Mate :

1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya
2) Jimat tenaga elektrik sbb untuk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10
3) Just tidur je…sakit2 semua hilang dan beransur pulih..Semudah itu…
4) Senang & Mudah dibawa kemana2 sbb ianya ringan..
5) Buang & Mengurangkan kesan  radiasi dlm bdn.Semua org menggunakan handphone..Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi..Oleh itu BVSM bantu  bebaskan radiasi dlm badan
6) Kini,semua orang menggunakan pelbagai  gajet & alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga

utk lebih testimoni..boleh terukan tanya auntie gugel..

btw,kalau dah pernah baca testimoni drpd blogger len n dah tekad dalam hati tu nak try...
boleh emelkan keinginan anda kepada cikmira23@ymail.com utk get the best price..

yang sure is.. FREE POSTAGE...

or leh wasap je kat 0145223209

resit akan diberi sekiranya DIMINTA sahaja ok... =D



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...