Wednesday, 4 December 2013

KUALA LUMPUR INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2013 at PWTC





Assalamualaikum.. 
aritu aku p Kuala Lumpur International Motor Show 2013 kat PWTC..huhu..
eh2,pompuan macam aku ni minat kereta gak ke?? 
hoho..aku rasa gambar dah meceritakan segalanya...ececeh...hehe..
jom lah terjah..
btw,smua pic ni bukan aku sorang je  yang capture..adik aku si Haziq tu skali jadi camerakid..
kalau ada gambar yang korang tengok pelik ke ape..tu maksudnya ada pic wanita yang terlebih seksi plak bagi aku.woi amoi,nak berbikini tu pakai je la.haha..mjur KAFIR.. huhu.. 
salah ke panggil kafir..sama je kot dengan non muslim kan?? 
.dah2 jom skodengg...yeayy...













































































eh2 dah habis???
aah ni je yang aku leh share
terima kasih kerana sudi skrol sampai habis...hehe

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...