SHOPPING BUKU DISINI

Wednesday, 4 December 2013

Mineral coffeee sedap

Bismillahirrahmanirrahimm...
Assalamualaikum..

Next promotion 4..hehe..
pernah dengar mineral water x?? mestilah pernah en... hari-hari plak tu minum..tapi mineral coffee?? hmm...macam pernah,macam x pernah...
kenapa dinamakan mineral coffee?? sesaja bubuh ke ape??
mineral tu disebabkan kandungannya yang mengandungi garam buluh...kalau korang tengok kotaknya pon,korang leh nampak buluh cuma maybe keliru sama ada ni garam ke gula rite..sbb ia hanyalah pic..
yang luar biasanaya ni.. mineral coffee ni tidak ditambahkan gula.. *almaklumlah harga gula naik plus2 kononnya nk cegah diabetis..wekk..haha

Aroma istimewa  Mineral Coffee ni berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium(utk yang sakit2 lutut tu boleh lah cuba) dan penggunaannya.  Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
KENAPA PERLU MINUM MINERAL COFFEE??




1) Garam buluh sangat bagus utk kesihatan, customer2 Cina yang selalu duk perabihkan stok bagitau- mereka makan/minum garam buluh utk bagi panjang umur (kesihatan meningkat). Kebanyakan dr kita mmg tak boleh nak minum terus garam buluh ni sb rasa dan baunya tak sedap... tapii.. bila garam buluh terdapat dalam kopi mineral.. rasanya wahh!! sedap betulll!! ini yang sgt special!!

ii) Garam buluh bersifat sangat beralkali..(remember : air zam zam di Mekah sangat tinggi alkali +-14 pH nya, Allah mengetahui apa yg terbaik utk hamba2nya) so ia akan neutralise asid berlebihan dalam badan kita (perut lapar/pedih sb asid) . That's why mereka yang minum di waktu pagi akan rasa kenyanggggg je sehingga tengahari..so kadang tu boleh skip lunch atau makan dlm kuantiti sedikit.. then petang minum lagi sekali so dinner takyah ambil banyak...Pastusenang membuang, so perut lega!! Kepada yg minum kopi leh jadi kembung perut..dgn kopi mineral - tidak lagi...

iii) Sel2 badan kita buat 'kerja' secara optimum dlm keadaan yang beralkali, so sel2 yang dah tak berapa optimum buat kerja akan aktif balik...itu la pasal ada testimoni minum kopi mineral seminggu (2kali sehari)..yang kencing manisreduce sugar level dari 11 kepada 7 takhal org diabetis takut woo nak minum 3 in 1!! pastu kalau biasa2 ada bisa2 tumit dan lutut...pas minum hilang la pulak bisanya (itulah kerja asid)...

iv) Kalau badan anda banyak toksid, dan anda bukanlah pencinta air mineral (minum 3L-5L sehari)..maka kalau sapu Bio Ever mungkin menyebabkan naik ruam di kulit, so utk bagi cepat sikit flush toksid tu, kami galakkan minum garam buluh...dah kalau tak boleh telan yang biasa, meh la minum ngan kopi ni (biasanya sy akan tambah sikit lagi garam mineral dlm kopi ni)



v) Bagi peminum2 kopi tegar, Kopi mineral mmg mabelesss.. Cukup rasa!! Kalau anda rasa2 nak demam..tengah berdedar2 panas tu, minum 1 cawan kopi mineral panas... dlm setengah jam berpeluh2 then insyaAllah beransur2 lega..

RAMUAN UTAMA

kopi Robusta, garam buluh


KEBERKESAN

Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.

CARA PENGAMBILAN

Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

TESTIMONI KEAJAIBAN MINERAL COFFEE(KOPI MINERAL)

APA KATA PEMINUM MINERAL COFFEE?

Arifin Shah: AMARAN!! Jgn minum mlm sblm tidur kecuali mmg tak nak tidur. Mula2 nak try, sy minum kul 11 mlm. Nahhhh!!! Kul 3 pagi masih terkebil2 atas katil. Nyesal tak sudah. Lps tuh minum waktu pagi dan petang jek. Kopi mineral power!!

Aisyah Yussni: mineral cofee sangat special dgn very HIGH DETOX.....

Maya Persada: Memang betul tuuu..sy yg ngandung ni..tenaga yg di rasa mcm luar biasa..smpi ada yg tegur..ko ni tak penat ke..baru minum 3 hari..selamat tuk ibu mengandung yeee...haaa lg satu..toksin memang kuar n masalah susah membuang memang x de...bestlah..jom tukar kopi niii

Haryaty Akhir: Saya plak sejak amal minum kopi mineral, penyakit alergik, hilang... alhamdulillah...

Arifin Shah: Sy pelik knapa tali pinggang sy semakin hari semakin mengecil ditarik. Seluar plak semakin longgar. Baru tahu ini penengan kopi mineral. Alhamdulillah, terpaksa hensem balik...huhu.

Nor Azizah Awang: Mmg banyak sangat keistimewaan dia...salah satu tugas dia utk slimming sb ianya mengenyangkan, dalam masa yg sama utk cuci usus, bagi yang menghadapi kencing manis dan darah tinggi jgk sgt2 bagus.

Nor Hafiza Mohd Khalid: lepas minum mineral coffee ni, peminum tegar Ne**a*e mcm saya pun boleh berubah hati, tau...mana taknya....sedap dan menyihatkan....i'm loving it!

Syakila Sobhi: coffee mineral memang boleh bakar kalori...lepas minum rasa berpeluh dan segar....


Sharing by Dr Safinat

Jom bertukarrrr,,,,minum minuman yG sihat untuk kesihatannnn...ini kata kedua2 ibu bapa saya,,,emak pengguna maharani dan juga mineral coffee,,,bangun pagi badan segar dan ringan,,,sakit urat pun hilang lepas makan maharani dan minum mineral coffee,,kopi lain mak minum je kepala sakit,,,
abah pula,,,dulu kalau memandu je terasa mengantuk tapi sekarang segar je,,,buang air besar pun dah lawas,,,sebelum ni asyik sembelit je,,lagi satu kopi ni buat abah rasa kenyang,,,lagi2 dah nak bulan puasa ni,,waktu sahur mesti ambik kopi ni,,,badan memng segarrr,,,


Testimoni : Turun Berat Badan


 

Adik Aqil adalah anak ke 6 Mentor Multi-Millionnaire Hjh. Siti Atkah.. Berusia 11 tahun
Komen mentor Atkah - tq cooffee mineral... mmg betul umi kena hantar coffee ke katil... sambil pejam mata minum...mintak gelas besar.... esok..komennya - umi tak lapar langsung... solat terawikh... adik ada banyak tenaga.
haritu berat saya dah 49 kg dari 57kg... sekarang dah kurus lagi...baju adik yg lama tu ..dulu dah tak boleh masuk...now dah boleh


 Testimoni : Turun Berat Badan - Kenyang, Stay Up

 

Sharing by Shuhada Suhaimi

Alhamdulillah :D bestnya dapat turun berat badan + tak penat nak stay up sebab nak siapkan assignment :)

experience sendiri, mineral coffee memang best! hari selasa malam rabu shu kena siapkan 3 assignment kena submit hari rabu. malam tu shu tk tido langsung. shu minum dua kali. mula-2 pukul 8 malam. pastu pukul 3 pagi. tahan sampai pagi. shu minum pagi rabu tu sebelum pegi kelas. tgahari tu shu boleh rasa kenyang. so tk pegi foodcourt. member-2 pun perli kata diet. padahal shu kenyang. haha. petang tu habis class lepas dah submit assignment baru shu beli nasi. memang best mineral cafe! memang best!


Sharing by Lizayanti Hussin
Ibu mertuaku memang seorang peminum tegar MINERAL COFFEE ...Dia juga ada asthma (guna inhaler) juga ada sakit kencing manis & darah tinggi...dijadikan cerita, dr hari sabtu hingga isnin pergi ke KL ngan adik ipar..masa hari isnin sebelum balik ke Johor..menyempat ke Zoo Negara..cucu nak tengok gajah katanya...kalau ke Zoo negara kan kena berjalan kaki...jauh jugek kan masuk kedalam tu...apa yang bestnya memang tak rasa nak kena asthma langsung...tak mengah2 pun seperti sebelum nie,kalu jalan jauh sikit...confirm kena asthma lepas tu sedut ihaler ,and satu lagi kaki tu ok jer,bisa2 kat kaki pun takde padehal sebelum nie pernah jugek mengadu kat tempurung lutut tu terasa sangat bisanya bile berjalan jauh sikit..tak penat langsung..Alhamdulillah syukur...Kepada sesiapa yang belum menikmati MINERAL COFFEE memang nak kena minum....Sangat berbaloi2x....kannnn...




Testimoni : Kencing Manis



Sharing by Airee Suhair

Ini rentetan dr customer saya yg akan terus jadi penguna tegar KOPI MINERAL...
Sbb kak nonie ni dh dpt warning dr doktor, klu reading x turun juga, dia kena ambik injection insulin..
Terima kasih Allah kerana memberi ruang kepadaku utk menambah nilai hidup insan lain, apatah lgi di bulan Ramadhan yang mulia ini....

  
Testimoni : Migrain, Kebas Badan
 
  

Testimoni : Turun Kolestrol
Sharing by Suri Rich

 
*******************************************

 Testimoni:

Buang Kahak




berminat??? wasap segera ke 0145223209 for the best price.. 3 orng pertama akan mendapat FREE POSTAGE... Cepattt...

BOLEH COD KAT PKNS SHAH ALAM SAHAJA!! 

or emelkan keinginan anda kepada cikmira23@ymail.com

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...