Wednesday, 11 December 2013

Testimoni BB plus

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum...
salam sakinh mawaddah warahmah*tagline utk mahallah Zainab(IIUM PJ)..hehe
kabare waras??
hari tu kan mira ada post pasal BB plus kan??
untuk yang dah baca tu baguslah..yang belom dan nak baca..
link ade kat bawah ni

http://mierayusof.blogspot.com/2013/11/bb-plus-collagen.html

so...dekat link post kat atas ni..mira dah describe from A to Z pasal BB ni kan..
then skrg nak show prove lah plak..yang produk ni berkesan..
memandangkan mira baru lagi dalam bi ni.. so x ramai lagi customer mira.
n part time lak tu..takut nt ganggu plak periuk nasi yang duk wat full time biz ni kan...
semua testimoni ni mira kumpul daripada akak2 TLC dan GLAM dan ade la mira cedok sini cedok sana sikit...xpe.. yang penting smua testimoni ni mira dah kumpulkan dan satukan..boleh jenguk2..




























































ingin menjadi salah seorang daripada testimoni??
sbelum tu kena cuba dlu BB ni..memang x rugi..ramai yang dah try termasuk mira sendiri...
hah? nak tengok testimoni tuan punya diri?? *alamak malu laa...nt la k..hehe.lgipon baru je amik aal bulan 12 ni..memang da rasa lain sikit kat kulit.. biasanya kat bawah mata ni kan ada macm bintik2..nak kata jerawat bukan tapi bintik2 tu ada since mira form 1 lagi..bila sentuh tu memang terasa bintik tu..then lepas minum 7 bb plus(hari yg ketujuh consume),bangun pagi.bila sentuh bhgian bawah mata tu..memang dah licin...x mcm dlu ..hehe

ok2..sesiapa yang beli BB plus dengan mira dengan harga promosi..dan ingin dirinya jadi testimoni..
dialu2kan...hope if yg free hair tu..ehem2,time nk snap pic testimoni tu mira harap sangat2,cover your aurat k..bukan apa,nt mira pon dapat sahamnya... maaf sekali lagi..

FREE GIFT diberikan.. don wori.tanda appreciate.. ^^


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...