Wednesday, 11 December 2013

Testimoni Sabun Marine Essence.

Assalamualaikum..
Perasan x sebelum ni mira ade promote sabun marine essence kan??
kalau x silap lah..sabun tu x de jual sangat kat semua kedai taw..
kalau kat pkns shah alam,rmai jual sabun ketul jep..tapi yang body wash n syampoo tu xde..
so caranya leh beli dengan mira..COD lebih baik...leh mengeratkan ukhwah..rite??

ok then utk yang baru nak 'ushar' dengan sabun  marine essence ni.. boleh lah baca or tengok2 dlu testimoni yang mira kumpul daripada teams TLC,antaranya kak Sal,kak Ana,kak Kuna dan ramai lagi..bukan apa..mira en baru lagi..so testimoni drpd customer sendiri tu x berapa nak banyak compare ngan akak2 kat atas td...hehe.. ^^ sharing is caring rite?? hehe

jom terjah..
*mohon paste yer blogger2 sekalian..










































No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...