SHOPPING BUKU DISINI

Tuesday, 7 January 2014

tahun baru umur baru??

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
salam sakinah,mawaddah wa rahmah..kabare waras beb??
huhu..

sedar x sedar dah tahun 2014!!!! aku rasa macam baru je lepas spm 2012 hari tu.. dan aku hilang tahun 2013 macam tu jee..skelip mata..tup2 dah nk masuk sem 3!! fuh cepat2.. Allahu rabbi,ape je aku buat cuti sem hari tu.. :( isk3... malu nak story...haha ok so lupakan...

selari dengan topik yang tertera..masuk tahun baru,so umur pon baru..secara x langsung.. yang paling ketara sekali is masa skolah lah.. contohnya.. si A ni,bezday dia 31/12/00. then pada 1/1/14.ikut logiknyer A ni baru berumur 13 tahun 1 hari.tapi disebabkan masuknya tahun 2014.maka dia terus di assume berumur 14 tahun sebab tu dia masuk kelas tingkatan 2.. walhal dia baru je nak menikmati umur '13' pada thun 2014 dan terpaksa menanti selama 12 bulan lagi utk sambut umur 14.. faham x?? yer aku rasa korang lebih faham if korng translatekan dalam pemahaman korang sendri.. kan3?? im sorry if ayat tunggang langgang..

so ok lah nak x nk kne terima hakikat 'tahun baru umur baru' ni.. so tercatitlah di mana2 borang yang aku bakal isi tahun ini diruangan umur iaitu 19.. alhamdulillah.. dah 19 tahun aku hidup.. masih bernafas dan of koz.. semakin bertambah dosaku.. semakin hinanya aku dimataNya.. Allahu Akbar.. :(

so umur korang berapa?? aku rasa 19 tu macam 1 angka yang menakutkan.. no 23 baru cun kot..haha ok kidding..

rasa cam x nk percaya tapi percayalah yang aku dah pon melangkah ke alam pra universiti.. alhamdulillah yang teramat sangat..

itu je rasanya.. im sleepy now.. time to sleep.. zzzzz..

pesanan utk my hard core love.. please.. dont force me to love you.. seriously i CANT!! stop desak aku dan buat aku rasa terjerat kalau x terima kau... forget me.. im not for u.. ..bai...erghh



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...