Saturday, 11 January 2014

thankz for the memories

Assalamuaalaikum...
aku x tahu apa aku pk sekarang..esok dah stat sem baru.. new life??
ntah la.. ikutkan akal pendek aku ni.. seriously x nak sambung sem baru lagi...x puas cuti..
dan most important,what i have done!! oh no.... :( ape nk jadi ngan aku ni....
mana mira yang dulu?? T_T

tadi aku tengok video persembahan hari guru form 5 maarif..
dan masa tu aku kat samtish.. aku pon x ingt ape sweet memories aku masa hari guru tahun 2012 dlu..
gosh.. sedangkan memori hari guru masa aku form 1,2,3 sentiasa menari2 sampaikan aku boleh je story what happen...tapi kalau suruh aku story smula pasal hari guru 2012 dan 2011..mintak maap lah yup..

kenangan kat al-Maarif bergitu kuat..macam magnet.. x boleh lari daripada ingatan ni.. daripada yang paling pahit sampailah  yang paling manis yang aku xkan dapat rasa kat tempat lain...

bila aku boleh jumpa kawan macam Fatin dan Nik??? yang sudi lap air mata aku yang tumpah ni??
bila aku boleh jumpa kawan macam Hajar,Ainul,Aqilah,Aisyah,Adawiyah dan Farinie yg sgt supportive??
bila??
 T_T fuh sedih.. kan aku dh cakap..aku x tahu apa yang aku pk sekarang...

aku cuma mampu ucap 'thankz for the memories'..
sbb kau...aku macam ni sekarang..

tata

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...