Saturday, 29 March 2014

Geng Meja Prep... lalala

Assalamualaikum..
 #throwback session..

ok hari ni aku p mana2,duk throwback je memori 2 thun lalu beb..
since i was form4..
ntah.. pelik an dengar nama geng tu..
actually nama tu x official pon..
juz aku rasa ia simbolik utk aku dan member2 aku. .
di mana saat mata bertentang mata,saat hati mula bertanya.
ia bermula di meja prep..

bayangkan 1 meja,kongsi 7 orang.. semua lain2 kelas..
aku 4 firdaus,H 4 naim,A n Q 4 ma'wa,W,R n S 4dk..
dan kami berkumpul,berkongsi cerita hanya masa berkumpul kat meja prep..
masing2 ada kelebihan sendiri..yang tu pandai menjahit,yang tu pandai lukis,yang tu bijak,yang tu pndai buat murtabak.ops..hehe..n banyak lah.. ^^

gaduh?? biasa dah..
over gurau?? selaluuu...
prank???? prnah sangattt..kan..

pastu bila f4,aku Q,A,H sekelas..
alhamdulillah sangat akhirnya Allah satukan kami dalam 1 kelas.. kecoh?? memang..tapi aku x lah kot..haha
ni hah si A n Q ni duk gaduh manjee je dalam kelas,penat aku n H gilir2 pujuk..

bez sangatt... everything we're doing it together.. ^^
ingt x masa f5 tu kita 'niaga' uh.. jual itu ini.. penat memang x terkata tapi besttt...haha

banyak sangat utk diuraikan.. itu je la utk post..
cuma nak cakap.. aku rindu korang... rindu nak berkumpul sesama macam dulu..
nsib baik ada group wasap so macam terlepas lah sikit rindu ni..
nt jumpa kat reunion bulan 5 ni eh...

alhamdulillah semua dah sambung pengajian kat tempat masing...

itu je.. jaga diri jaga iman jaga amal.. ^^

nk share 1 quote

'People dont care how much you know until they know how much you care'

and lg 1

'They plan and Allah plan,Allah is the best of planner'

:) wasalam..

Friday, 28 March 2014

beza kelas tilawah,Fardhu Ain dan Study Circle di Asasi UIA.

latest update 17/6/2014

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum...
utk yang first time baca entry ni.. x pe la aku ulang semula..
sebabnya sebelum ni aku pernah je post pasal study circle terutamanya..pandai2 lah korang godek blog ni...

study circle ni sebenarnya usrah yang wajib utk student uia yang layak.. means...
nt waktu adik2 masuk uia,adik2 akn kne jalani beberapa ujian n salah 1 nya ujian tilawah...
kalau adk2 lepas ujian tilawah dan hafazan tu,maka adik2 akn masuk geng study circle.. kalau x,maybe kelas tilawah or fardhu ain..utk adik2 2014/2015,akak mira ni lah yang jaga korang kat waiting room tu..hihi

apa beza kelas tilawah,fardhu ain dan study circle?

Tilawah-utk orang yang bacaan al-Quran masih merangkak dan masih belum lancar. kelas ni seminggu sekali je,cuma sejam.. tapi kena amik masa sem 1 dan sem 3.. ini jer info yang aku dapat kongsi sebab aku x amik tilawah..ape2 info aku hapdet yer..

Fardhu Ain-ni utk yang moderate,fasih sangat pon idok,kureng lancar sangat pon idok. kelas Fardhu Ain ni dijalankan srentak ngan study circle... bezanya is yang akan conduct Fadhu Ain ni lecturer. Dorang akan kena p kem. Sapa x p kem tu maka fail lah Fardhu ainnya... kot.. hee..oh ya,setiap group Fardhu Ain akan ada sorang fasi drpd kalangan student cfs sendiri tapi dia just tolong lecturer..

Study Circle- kelas ni utk yang bacaannya ok.. kelas study circle dijalankan sama masanya dengan fardhu ain.. ok study circle ni dia special sikit.. ada chief fasi dan fasi. chief fasi merujuk kepada lecturer dan fasi merujuk kepada student cfs itu sendiri. ok SC ni ada setiap minggu dan ada 2 sesi dan ia akan berselang seli. minggu ni ngan chief fasi dan minggu depan ngan fasi. sewaktu minggu bersama chief fasi,3 group SC akan bergabung dalam 1 kelas.sewaktu sesi bersama fasi pula,berkumpul ikut group masing2.. dan fasi(student cfs) akan bertanggungjawab utk handle usrah tu...nampak macam berat kan tugas fasi study circle tu? kan3..hee
ok then,utk study circle ni dia ada jugak kena menghapal... agak banyak lah aku rasa... tapi sesapa yang dah mula dari awal tu aku rasa no hal.. btw,masa time aku dlu,aku kne hafal surah al-kahfi ayat 10 awal dan akhir.. dan alhamdulillah aku dah hafal utk ayat tu since f4 lg.. so juz mengulang je la.. dan aku rasa sangat beruntung sbb terselit hikmah yang begitu besar sbb dapat hafal surah tu.. yela,x dapat hafal semua,jangan x hafal semua...

p/s : sapa yang dapat fasi nya aku .. nor amira yusof.. korang teramatlah beruntung sebab akak ni bestt.. memang boleh dibuat kawan...haha..x cayer tanya senior korang yang pernah berfasikan akak..haha


ok then.. nak dijadikan cerita.. seperti yang korang sedia maklum.. aku kan fasi utk sem 3 2013/2014... pastu tadi sebenarnya giliran group aku bersama fasi. iaitu aku...wakawaka.. .. pastu kan..tajuk utk minggu ni is Taaruf with X and Y. dan juga Taaruf wih different personalities.. ni first time SC agak lama.. dan aku rasa bestt sangat sebab dapat share ilmu ngan anak2 buah aku..ehek..padahal sebaya je pon..

cakap pasal sebaya ni.. ntah ah bagi korang macam mana.tapi bagi aku,1 cabaran gak ah nk conduct grup yang terdiri drpd rakan sebaya.. sebabnya kita dah terbiasa kalo ada fasi je,mesti lagi tua kan??
so aku rasa... tips nya...COOL.. means bukannya cakap tu keras n straight tu the point je tapi cuba wujudkan suasana happy go lucky n most important jangan biarkan diri korang jeee yang cakap..kalau boleh banyak tanya anak buah means respon daripada dorag sangat penting utk ceriakan suasana
,jangan korang tanya korang yang jawab. bagi anak buah korang jawab dulu pastu baru korang jawab.. apa yang aku nampak drpd grup aku ni..utk hari ni lah.. ada yang sentiasa nak bercakap,i means sentiasa nak sallurkan idea,so keadaan jadi best lah kan... masing2 nak kluarkan pendapat..

utk yang sedia maklum perangai aku yang pemalu klishe dan pendiam ni..tup2 dapat amanah jadi fasi.. beban yang berat jadi ringan bila kita sandarkan semuanya kepada Allah...

so selamat menjalani Tilawah class,Fardhu Ain dan Study Circle..

ok lah.. itu je kot.. soriilah aku melalut sikit ..juz sharing.. ^^ peace yoo..


oh ye, kalau ada soalan boleh pm kat YM(yahoo messenger) aku taw. tak yah emel2 ni. . add ym aku taw. masukkan contact ni cikmira23@ymail.com. please pm aku thru YM. aku rindu beb zaman bebudak dulu. inshaAllah kalau aku online, aku sentiasa on9 YM aku. ku tunggu PM mu di YMku.  jgn lupa perkenal diri n serba sedikit pasal ko. hihi. no mengorat2. okay haha


Wednesday, 26 March 2014

terima kasih kerana menjentikku..

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum dn peace uols.. dah solat??hee
tatkala ku menulis,actually esok aku ade 2 quiz iaitu chemistry dan math..

mesti pelikkan.. how can mira boleh on9,siap hapdet blog lagi uh walhal esk exam..isk3 mira..
jawapannya is.. idk.. semua aku serah kat DIA..
ok actually mesti tertanya*i hope so.. kan..kenapa tajuk gitu gaya mira oiii..

jentik gapo dio?
hee.. jentik iman,hati,perasaan,naluri,dan semua lah yang dalaman ni.. huhu..
mnde ni berlaku since awal sem ari tu,tapi hmm..
ternyata Allah betul2 nak menduga aku..nak jentik hati aku.. nak aku kembali kasihkanNya..

mula2 masa dijentik tu,memang rasa sangattt berat,rasa macam dah xde harapan doh... seriously...
tapi bila pk,mesti ada hikmahnya kan.. masa dapat tahu tu.. ingtkn nak ngadu kat mak dulu...
yelah  sapa je yng sudi jadi teman tatkala aku sedih dan gembira melainkan MAK..kan...

pastu bila pk balik..
*ni dulu2 punya aku pk..
-kalau jdi apa2,mesti ngadu kat DIA dulu..

so aq sabarrr... smpailah masuk waktu zohor tu.. masa utk aku jmpa DIA.. mse tu mcm sedih n x khusyu' sembhyang kalau ada orang kiri kanan.. *rasa x selesa nak nangis sebenarnya..

pastu tahan lagi.. x pe lah at least aku dah luah kat DIA..
pastu bila nak luah kat mak tu. of koz... aku nangis!!! aku pompuan beb.. xyh nak ego sangat lah kan..
yang kelakarnya.. dan2 aku nangis depan board kat sebelah koop mart berhadapan dengan pejabat pos.. arghhh maluuu ..juz cover konon pandang board walhal nangis mse OTP ngn mak..haha..ape la

mak je yang faham aku bila aku macam tu..sbb aq je ank paling ego..kot..haha

ok so  sekarang.. aku dah pon buat keputusan baru...
aku x tahu la nk umum ke x kat orang yang aku kenal dan kenal aku..

bila pk semula.. x pelah,tggu dorang tanya baru aku jawab..huhu..
kan..

sebab..
aku bukan ingin dikenali,cuma ingin dihargai.. serious talk..

aku tolong dia,korbankan masa,tenaga smua.. at the end,just a simple word thankz,dia leave.. n lepas tu macam aku ni x pernah wujud je doe.. rasa nak ermmmm...woiii..haha.. ok abaikan.. selingaan merepek..

ok so.. aku tahu hidup korang mesti bahagia kan??
hidup aku?
alhamdulillah masih bahagia walaupun abah da lama xde..
kekuatan aku cuma Allah dan mak.. abang,adik,tok semua as supplement..
virus is cinta dan nafsu..


itu je kot.. ok aku nak menghapal kimia esok masuk banyak pasal electronic confguration,ala yang kena lukis2 tu.. dan math plak masuk pasal polar..

k wslm...

aku thu ada stalker tetap kat blog ni..tp nak halau x smpai hati.. kn...ok dah aku merepek lagi.. k by

Saturday, 22 March 2014

Sesahnya Addmath..

Assalamualaikum.. ^^

Alhamdulillah result spm 2013 dah keluar dah pon kan 20/3 hari tu..
n alhamdulillah jugak utk junior ku di SMAAM dan SAMTSH.. ^^ 

walaupon x dpat nak challenge batch aku tapi aku kagum ngan korang.. hi3.. 

so... 

kat sini....

aku x tahu result korang macamna ..
juz nak share lah kan.. 
pengalaman aku masa dapat result hari tu..

first of all,aku x dapat straight A pon.. hik3..*perlu ke mention mira oii..
tapi i got straight *B+.. u know what??? juz kurang 1 gred je.. kalo x,mesti dah stret a.. haha
ok fine lupakan itu kenangan lama.. #setiapyangberlakuadahikmahnya

alkisah bila aku tahu ramai gak yang fail addmath.. aku pon x tahu apa masalah korang sampai boleh fail masa final exam..
susah sangat ke?? kalau x silap aku,gred lulus utk admath diturunkan kadang sampai dapat 18% pon dah dikira lulus.. so yang gagal ni,mayb korang dapat kureng drpd tu... 

so utk adik2 yang bakal amik spm thun ni n thun berikutnya.. 
juz nak pesan,walaupon korang exam or ujian bulanan addmath x pernah LULUS..
itu x bermakna korang dah xde harapan utk LULUS msa final exam nanti.. 
tipsnya boleh tanya cikgu korang..

kalau nak tips daripada aku.. 
rasanya macam ni.. cuba pilih sekurang2nya 5 tajuk daripada semua tajuk form 5 n form 4..
n then make sure korang leh jawab semua soalan2 yang berkaitan ngan tajuk tu.. in shaa Allah leh lulus...

btw,lg 1 pesan drpd aku.. kalau result teruk sekalipon,jgn ingt harapan utk korang sambung blaja dah tertutup..maybe peluang utk msuk IPTA tu agak nipis..tp IPTS kan ada.. 

hah??swasta mahal lah woii... yer aku tahu memang mahal tp nak buat guane.. ko yg mencorakkan result A,B,C tu..so kne tggungn risikolah.. tp kan sekarang ada banyak pinjaman.. dan 1 je.. tolong elakkan wat pinjaman dengan P*****... cer wat pinjaman mara or something else..

n andai kata result korang biasa2 je.. average 3-5a.... sebenanya boleh je korang ditawarkan asasi IPTA..seriously.. nak tahu rahsianya??jeng jeng jeng.. tpi yang sure bukan pakai orang dalam ok.. x main ah mcm tu kan...it is unfair..

ok lah itu je... nt aku nak share kelebihan UIA plak.. why?? ntah la.. maybe im fall in love kot with UIA ni...hik3..

itu je..sekian wslm

Thursday, 20 March 2014

Sekolah sama tapi tak sebaya.. ^_^

Assalamualaikum...
post ni just sharing je.. ^^ sebabnya aku rasa mcm sweettttt jeee kannn...

alkisah.. bermua pada tahun 2013,semasa aku sem 1 2013/2014 di UIA PJ ni..
mse tu jadual aku agk pack sbb x exit both apt n ept*erkk..
ok then..n dijadikan cerita,1 haritu,ada gap 2 jam sebelum kelas yang seterusnya so aq pon lepak lah kat musolla Mahallah Khadijah..
oh ye,aku penduduk Mahalah Zainab... nk ceritanya.. dak KC mmg x ngan sgt dak ZC n AC disebabkan faktor jarak...*apa yang aku nampak lah..
aku pon x ingt ngah buat apa mse tu then ttbe ada sorang hamba Allah ni tegur aku..

"Amira kan?"
aku pon cam blurr jap.. n pk.. siapa eh?? ni bukan classmate aku or ex schoolmate aku..kalau x mesti aku dah reply laju2..
"Aah,napa eh?"
"ni saya lah,F..awk SRAI kan dulu??
"ohh,aah sy SRAI..kelas apa eh dlu?*soalan klishe aku bila jumpa ex schoolmate
"6C..awk??"
"oh,saya 6B".."kenal A**** x??"
"oh kenal2...

ok sampai situ je kiteorang borak sbb dia nk blah dah..


situasi 2.. *cuti sem a.k.a short sem

aku kerja part time kat 1 ehem2 ni.. then..eh2 dia pon kerja kat tempat yang sama cuma berlainan kedai je..
selalu lah jugak jumpa kat musolla..
n yang aku tabik..hari tu aku saja nak p solat kat musolla,,xnk solat kat kedai mcm selalu.
then nampak dia.. baru lepas bagi salam(solat),so aku assume dia dah solat..aku pon sambil tanggalkan tudung,stokin dll tu..borak2 lah sikit ngan dia.. then dh rasa xde mnde nak cakap,aku pon p amik wudhu'..
lepas tu,aku pon siap2 semula pakai stokin dll tu sbgai pkaian solatku..
tup2,..
"mira,jom solat jemaah"
"ohh,ingtkan awk dah solat tadi" ... ok boleh tapi awk la imam ekk...hee
.....

situasi ke 3 ..17/3/14

kat musolla KC..
mse tu aku join ifar FRC.. ok then.. ade lah geng2 fasi dalam tu termasuklah aku..hee
pastu kan.. dia mai.. mse tu aku dduk skali ngan mber2 dia..
pastu dia habaq kat mber dia ' ni amira,kiteorang 1 skola dlu,dia 1 year tapi sebaya ngan kita"..
mse tu aku dah blurrr kejap.. kenapa dia cakap aku 1 year tapi sebaya??
1 year tu maksudnya umur seharusnya 19 dan sebaya tu??perlu ke mention??

"Kenapa cakap saya sebaya?"-mira
"eh betolla awk lahir thun 94 kan?? amik UPSR thun 2006 kan???-F
aku dah blurr..ececeh..konon..

"awk darjah 1 tahun bila?" aku cuba tanya soalan lain kot2 dia salah fakta*maksudnya dia lahir 95 tp dia ckp upsr 06.
"2001"
"hah,eh kita x sebaya lah..saya lahir 1995,upsr 2007"..
mber2 dia pon macam x percaya..
haha

"yeke ni? tpi kenapa macam selalu jumpa eh masa skola dlu??"
aku pon dah was was.. seiingat aku.. masa sekolah rendah.. haram jadah aku nak bergaul ngan senior.. haha seriously.... aku kwan ngan dak sekelas aku je..


tamat...
aku cerita mnde ni ngan Q .. dia pon ermm aku x ingt respon dia guane..

hee tu je nak story.. k bai

Sunday, 16 March 2014

tiket awek chuck taylor latest 24/5/14 dan 25/5/14

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. hik3..

tujuan aku post ni.. just nak inform.. yang tiket awek chuck taylor dah mula dijual since awal bulan 3 hari tu lagi.. ^^

so untuk korang yang dah pernah baca buku awek chuck taylor dan begitu menghayatinya.. boleh lah join teater ni...

eh2,nak beli kat mana eh??

ok korang ada 2 option.. sama ada beli on9 or beli terus kat kedai lejen press kat subang jaya..

ok kalau uols nak beli on9,boleh segera ke http://www.tix.my/

ok??

harga tiket tengok kelas mana korang beli.. kalau premium murah lah sikit.. if im not mistaken,rm30 seorang utk premium..

ok then.. lokasinya kat PJ lives art.. kat petaling jayalah kan..nama pon PJ..

hm,kat mana tu eh?? x pernah p eh..

pj live arts ni kat dalam JAYA ONE..

so kalo na guna GPS tu,search JAYA one jer..

then naik lift tingkat 1..sampai..

jaya one  ni plak makkk aii dekat plak ngan UIA PJ..

ok so budak uia boleh lah kot join. tapi rasanya masa tu ngah cuti sem..kan..

ok aku ni promote2 ni,join ke???

of course aku join!!! ye lah aku tahu agak laghaa tapi. hm.. x haram kan.. so apa salahnya kan..

bukan selalu pon.. btw,aku dah beli tiket through on9 jeerrr..*dah biasa..

then..nak tahu ke bila aku punya tiket??? hik3 biarlah rahsia..

utk yang betol2 berminat je taw..
itu je..aku just inform kan je kat korang...

haha poyo plak.. k la.. tata

Saturday, 8 March 2014

BORONG MINERAL COFFEE DAN COD SHAH ALAM,UIA PJ

assalamualaikum... tadi dah open order utk borong bedak arab n marine essence..skrg nak open order untuk mineral coffee plak... n mira mengalu2kan utk yang nak cod area shah alam dan uia pj.. senang kalo ape2 hal setel kat situ teruskan..

btw.. disebabkan harga agen dan harga jual mineral coffee  ni x jauh beza...so ehem...fahm2 je lah..

minimum borong is 1 dozen.. iaitu 12 kotak...

lagi banyak lagi bagus.. 

price?? hee itu kena wasap mira personal k.. 


0145223209 or emel ke cikmira23@ymail.com dgn tajuk 'borong mineral coffee'


ok itu je.. apa2 persoalan boleh drop komen anda dibawah or contact mira.. 

sekian

borong bedak arab original cod shah alam dan uia pj

Assalamualaikum.. uhuk..

nak open utk sesiapa yang nak BEDAK ARAB ORIGINAL KOKURYU.. 50g

1 DOZEN RM25 SEKOTAK
2 DOZEN KE ATAS RM24 SEKOTAK

harga x termasuk pos lagi. utk yang nak ambik by hand or cod.. mira on area SHAH ALAM dan UIA PJ dan KLCC sahaja. area selangor yang lain tu boleh request tp ade extra charge sikit lah.. rm5 yer..please take note..

ada yang tanya..

eh2 murahnya.. ori ke ni miraa oiii?? ada guarentee ke?? yup ada.
apa dia?? nanti dah dapat bedaknya,boleh cek sendiri ori ke x. based on info yang mira dah sediakan kat bawah..

oh ye,utk kawasan luar selangor.. mira on je sesiapa yang nak beli borong. Sebagai jaminan sbb takot ad yang pecah time delivery sbb pernah ade kes(biasalah even ah tulis FRAGILE kat parcel,still berlaku kes ni),utk setiap satu dozen, mira akan bagi harga separuh daripada harga borong. means utk 1 dozen kan mira bagi rm24 sekotak. so 11 kotak berharga rm24(rm24x11) dan rm12 utk 1 kotak.. win win kan?? ok?? ni antara terma dan syaratnya.. so xde lah rugi kalau ade 1 or 2 kotak yang retak.

Don wori, mira sangat menitik beratkan keselamatan bedak yang dipos.. yer sangat risau jikalau bedak tu pecah.. xnak lah jadi peniaga yang amik mudah je kan.. mira akan balut setebal mugkin,dan kalau ada yang retak ke ape,tu punca drpd delivery yer. harap maklum dan memahami...

berbalik kepada ke-orian tadi..
hello,ori ok.. miraa pon pakai bedak ni.. xkan lah mira pakai bedak x ori.. pastu dengan x malunya nak jual plak kat orang.. kan karang x pasal2 kne kondem..
btw.. ni bukti from my own customer that prove yang bedak ni ori. ^^


sebaik2 produk yang dipercayai is penjualnya pon pakai/amalkan...
oh ya,anda boleh cek sendiri ke-orian semasa ber-cod ngan mira k.. kualiti terjamin..

ok so ini ciri2 bedak arab ori dan palsu..

#copypaste je ni taw..

PERHATIAN:

 BERHATI2 DENGAN PRODUK TIRUAN/PALSU!!!

Untuk makluman semua...Pastikan Bedak Arab yang dibeli ORIGINAL. Dah ramai orang yang terkena Bedak Arab TIRUAN made in China ni kerana terpedaya dengan harga yang ditawarkan..sangat murah termasuklah harga pembelian borong.
 Akibatnya kulit muka jadi rosak dan semakin teruk.. tertipu dengan harga yang murah, akibatnya muka yang merana. Padahal, Bedak Arab yang original mampu mengecutkan jerawat & bukan menambahkan lagi kerosakkan pada kulit wajah...Fikir2kanlah... 
  Terdapat beberapa perbezaan antara Bedak Arab Original & tiruan.. Harap anda semua berhati-hati ketika membeli..perhatikan:
PERBEZAAN BEDAK ARAB ORIGINAL DAN TIRUAN..

 1.~ WARNA BEKAS produk TIRUAN LEBIH CERAH daripada produk yang yang ASLI.

2~ Terdapat code CN-+++ dibahagian bawah belakang kotak Bedak Arab yang palsu..

3~ Ketebalan & berat:
**Bedak Arab PALSU LEBIH NIPIS & RINGAN berbanding Bedak Arab Original..

4~ PERLU DIINGAT YE..kebanyakkan cust keliru dengan penggunaan stiker bertulisan arab ni..disini saya akan terangkan.
.**tidak semestinya Bedak Arab yg tidak mempunyai sticker berlebal tulisan arab itu tiruan. Terdapat juga Bedak Arab yang Original yang dijual tidak mempunyai sticker berpelakat bertulisan arab.. (sebagai mana yang kita tahu..Bedak Arab Kokuryu juga turut dihasilkan/dikilangkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun)
**yang sebetulnya.. Bedak Arab TIRUAN juga mempunyai sticker berlabel tulisan Arab tetapi STICKER PRINTED pada kotak..yang ORIGINAL berSTICKER PELEKAT.

5~  perbezaan tulisan emas pada depan dan tepi kotak:
**TIRUAN: TULISAN TAK TIMBUL
**ORIGINAL: TULISAN TIMBUL

6~ Pemakaian dan sapuan:

**TIRUAN: perlu pakai banyak baru terserlah
**ORIGINAL: hanya sedikit sapuan dah memadai

7~ Bau:

**TIRUAN: bau tak kuat
**ORIGINAL: baru buka kotak bau dah semerbak 

8~ Tulisan bahagian belakang:
** TIRUAN: kurang embossed (timbul) & tidak kemas
**ORIGINAL: embossed, kemas & teratur

itu sahaja.. so kalau nak borong.. dialukan..mira galakkan cod sebabnya ape2 hal setel masa tu jugak..

boleh wasap/mcj/wechat 0145223209 or emel 'borong bedak arab dan emelkan kepada cikmira23@ymail.com..  :)

kepuasan anda keutamaan kami.. hee

Friday, 7 March 2014

adakah anda mencari....

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
lama x post.. hik3.. next week is mid sem exam.. wish my luck k..

btw,nak post satu2 memang makan masa so agk x sempat lah nk post.. kalau pos pon maybe cincai2 je.  x syok lah gitu kan..

so mira just listkan je barang yang mira jual utk masa sekarang.. sbb mmg x sempat nak update satu-satu kat blog. utk lihat pic.. boleh jenguk insta mira iaitu .. @myrashop23 .. memang selalu update kat situ sebab senang pakai fon je pon boleh..kan..

ok.. ini dia listnya.. dan open utk borong taw.. dialu2kan..

1. Cardigan Telekung
2. Tudung telekung(hanna hijab)
3. Sabun marine essence(ketul dan botol)*
4. syampoo marine essence*
5. Mineral coffee*
6. BB plus*
7. Garlic Pil*
8. Pil Habbatussauda(al-barakah),shiffa home*
9. pil olive oil(asshiffa home)*
10.bedak arab*
11.abaya murah custom made-serendah rm55,kain tebal lagi taw..-pos sahaja
12. some of barangan kesihatan-yg ni mmg kne jenguk insta mira k..

yg bertanda * tu..
-yang ni boleh COD kat SHAH ALAM dan UIA PJ sahaja taw.


apa2 pertanyaan boleh emel ke cikmira23@ymail.com
or wasap je 0145223209.. in shaa Allah mira reply..

btw,utk certain barang.. ada yang mira x dpt nk pos sehari selepas payment.. harap mengerti deh... mira student lg.. asasi plak tu.. so jadual agak pack.. harap faham lah yup..

itu sahaja.. sekiann.. :)