SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 7 March 2014

adakah anda mencari....

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
lama x post.. hik3.. next week is mid sem exam.. wish my luck k..

btw,nak post satu2 memang makan masa so agk x sempat lah nk post.. kalau pos pon maybe cincai2 je.  x syok lah gitu kan..

so mira just listkan je barang yang mira jual utk masa sekarang.. sbb mmg x sempat nak update satu-satu kat blog. utk lihat pic.. boleh jenguk insta mira iaitu .. @myrashop23 .. memang selalu update kat situ sebab senang pakai fon je pon boleh..kan..

ok.. ini dia listnya.. dan open utk borong taw.. dialu2kan..

1. Cardigan Telekung
2. Tudung telekung(hanna hijab)
3. Sabun marine essence(ketul dan botol)*
4. syampoo marine essence*
5. Mineral coffee*
6. BB plus*
7. Garlic Pil*
8. Pil Habbatussauda(al-barakah),shiffa home*
9. pil olive oil(asshiffa home)*
10.bedak arab*
11.abaya murah custom made-serendah rm55,kain tebal lagi taw..-pos sahaja
12. some of barangan kesihatan-yg ni mmg kne jenguk insta mira k..

yg bertanda * tu..
-yang ni boleh COD kat SHAH ALAM dan UIA PJ sahaja taw.


apa2 pertanyaan boleh emel ke cikmira23@ymail.com
or wasap je 0145223209.. in shaa Allah mira reply..

btw,utk certain barang.. ada yang mira x dpt nk pos sehari selepas payment.. harap mengerti deh... mira student lg.. asasi plak tu.. so jadual agak pack.. harap faham lah yup..

itu sahaja.. sekiann.. :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...