Saturday, 8 March 2014

borong bedak arab original cod shah alam dan uia pj

Assalamualaikum.. uhuk..

nak open utk sesiapa yang nak BEDAK ARAB ORIGINAL KOKURYU.. 50g

1 DOZEN RM25 SEKOTAK
2 DOZEN KE ATAS RM24 SEKOTAK

harga x termasuk pos lagi. utk yang nak ambik by hand or cod.. mira on area SHAH ALAM dan UIA PJ dan KLCC sahaja. area selangor yang lain tu boleh request tp ade extra charge sikit lah.. rm5 yer..please take note..

ada yang tanya..

eh2 murahnya.. ori ke ni miraa oiii?? ada guarentee ke?? yup ada.
apa dia?? nanti dah dapat bedaknya,boleh cek sendiri ori ke x. based on info yang mira dah sediakan kat bawah..

oh ye,utk kawasan luar selangor.. mira on je sesiapa yang nak beli borong. Sebagai jaminan sbb takot ad yang pecah time delivery sbb pernah ade kes(biasalah even ah tulis FRAGILE kat parcel,still berlaku kes ni),utk setiap satu dozen, mira akan bagi harga separuh daripada harga borong. means utk 1 dozen kan mira bagi rm24 sekotak. so 11 kotak berharga rm24(rm24x11) dan rm12 utk 1 kotak.. win win kan?? ok?? ni antara terma dan syaratnya.. so xde lah rugi kalau ade 1 or 2 kotak yang retak.

Don wori, mira sangat menitik beratkan keselamatan bedak yang dipos.. yer sangat risau jikalau bedak tu pecah.. xnak lah jadi peniaga yang amik mudah je kan.. mira akan balut setebal mugkin,dan kalau ada yang retak ke ape,tu punca drpd delivery yer. harap maklum dan memahami...

berbalik kepada ke-orian tadi..
hello,ori ok.. miraa pon pakai bedak ni.. xkan lah mira pakai bedak x ori.. pastu dengan x malunya nak jual plak kat orang.. kan karang x pasal2 kne kondem..
btw.. ni bukti from my own customer that prove yang bedak ni ori. ^^


sebaik2 produk yang dipercayai is penjualnya pon pakai/amalkan...
oh ya,anda boleh cek sendiri ke-orian semasa ber-cod ngan mira k.. kualiti terjamin..

ok so ini ciri2 bedak arab ori dan palsu..

#copypaste je ni taw..

PERHATIAN:

 BERHATI2 DENGAN PRODUK TIRUAN/PALSU!!!

Untuk makluman semua...Pastikan Bedak Arab yang dibeli ORIGINAL. Dah ramai orang yang terkena Bedak Arab TIRUAN made in China ni kerana terpedaya dengan harga yang ditawarkan..sangat murah termasuklah harga pembelian borong.
 Akibatnya kulit muka jadi rosak dan semakin teruk.. tertipu dengan harga yang murah, akibatnya muka yang merana. Padahal, Bedak Arab yang original mampu mengecutkan jerawat & bukan menambahkan lagi kerosakkan pada kulit wajah...Fikir2kanlah... 
  Terdapat beberapa perbezaan antara Bedak Arab Original & tiruan.. Harap anda semua berhati-hati ketika membeli..perhatikan:
PERBEZAAN BEDAK ARAB ORIGINAL DAN TIRUAN..

 1.~ WARNA BEKAS produk TIRUAN LEBIH CERAH daripada produk yang yang ASLI.

2~ Terdapat code CN-+++ dibahagian bawah belakang kotak Bedak Arab yang palsu..

3~ Ketebalan & berat:
**Bedak Arab PALSU LEBIH NIPIS & RINGAN berbanding Bedak Arab Original..

4~ PERLU DIINGAT YE..kebanyakkan cust keliru dengan penggunaan stiker bertulisan arab ni..disini saya akan terangkan.
.**tidak semestinya Bedak Arab yg tidak mempunyai sticker berlebal tulisan arab itu tiruan. Terdapat juga Bedak Arab yang Original yang dijual tidak mempunyai sticker berpelakat bertulisan arab.. (sebagai mana yang kita tahu..Bedak Arab Kokuryu juga turut dihasilkan/dikilangkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun)
**yang sebetulnya.. Bedak Arab TIRUAN juga mempunyai sticker berlabel tulisan Arab tetapi STICKER PRINTED pada kotak..yang ORIGINAL berSTICKER PELEKAT.

5~  perbezaan tulisan emas pada depan dan tepi kotak:
**TIRUAN: TULISAN TAK TIMBUL
**ORIGINAL: TULISAN TIMBUL

6~ Pemakaian dan sapuan:

**TIRUAN: perlu pakai banyak baru terserlah
**ORIGINAL: hanya sedikit sapuan dah memadai

7~ Bau:

**TIRUAN: bau tak kuat
**ORIGINAL: baru buka kotak bau dah semerbak 

8~ Tulisan bahagian belakang:
** TIRUAN: kurang embossed (timbul) & tidak kemas
**ORIGINAL: embossed, kemas & teratur

itu sahaja.. so kalau nak borong.. dialukan..mira galakkan cod sebabnya ape2 hal setel masa tu jugak..

boleh wasap/mcj/wechat 0145223209 or emel 'borong bedak arab dan emelkan kepada cikmira23@ymail.com..  :)

kepuasan anda keutamaan kami.. hee

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^