Wednesday, 26 March 2014

terima kasih kerana menjentikku..

Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum dn peace uols.. dah solat??hee
tatkala ku menulis,actually esok aku ade 2 quiz iaitu chemistry dan math..

mesti pelikkan.. how can mira boleh on9,siap hapdet blog lagi uh walhal esk exam..isk3 mira..
jawapannya is.. idk.. semua aku serah kat DIA..
ok actually mesti tertanya*i hope so.. kan..kenapa tajuk gitu gaya mira oiii..

jentik gapo dio?
hee.. jentik iman,hati,perasaan,naluri,dan semua lah yang dalaman ni.. huhu..
mnde ni berlaku since awal sem ari tu,tapi hmm..
ternyata Allah betul2 nak menduga aku..nak jentik hati aku.. nak aku kembali kasihkanNya..

mula2 masa dijentik tu,memang rasa sangattt berat,rasa macam dah xde harapan doh... seriously...
tapi bila pk,mesti ada hikmahnya kan.. masa dapat tahu tu.. ingtkn nak ngadu kat mak dulu...
yelah  sapa je yng sudi jadi teman tatkala aku sedih dan gembira melainkan MAK..kan...

pastu bila pk balik..
*ni dulu2 punya aku pk..
-kalau jdi apa2,mesti ngadu kat DIA dulu..

so aq sabarrr... smpailah masuk waktu zohor tu.. masa utk aku jmpa DIA.. mse tu mcm sedih n x khusyu' sembhyang kalau ada orang kiri kanan.. *rasa x selesa nak nangis sebenarnya..

pastu tahan lagi.. x pe lah at least aku dah luah kat DIA..
pastu bila nak luah kat mak tu. of koz... aku nangis!!! aku pompuan beb.. xyh nak ego sangat lah kan..
yang kelakarnya.. dan2 aku nangis depan board kat sebelah koop mart berhadapan dengan pejabat pos.. arghhh maluuu ..juz cover konon pandang board walhal nangis mse OTP ngn mak..haha..ape la

mak je yang faham aku bila aku macam tu..sbb aq je ank paling ego..kot..haha

ok so  sekarang.. aku dah pon buat keputusan baru...
aku x tahu la nk umum ke x kat orang yang aku kenal dan kenal aku..

bila pk semula.. x pelah,tggu dorang tanya baru aku jawab..huhu..
kan..

sebab..
aku bukan ingin dikenali,cuma ingin dihargai.. serious talk..

aku tolong dia,korbankan masa,tenaga smua.. at the end,just a simple word thankz,dia leave.. n lepas tu macam aku ni x pernah wujud je doe.. rasa nak ermmmm...woiii..haha.. ok abaikan.. selingaan merepek..

ok so.. aku tahu hidup korang mesti bahagia kan??
hidup aku?
alhamdulillah masih bahagia walaupun abah da lama xde..
kekuatan aku cuma Allah dan mak.. abang,adik,tok semua as supplement..
virus is cinta dan nafsu..


itu je kot.. ok aku nak menghapal kimia esok masuk banyak pasal electronic confguration,ala yang kena lukis2 tu.. dan math plak masuk pasal polar..

k wslm...

aku thu ada stalker tetap kat blog ni..tp nak halau x smpai hati.. kn...ok dah aku merepek lagi.. k by

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...