Sunday, 16 March 2014

tiket awek chuck taylor latest 24/5/14 dan 25/5/14

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. hik3..

tujuan aku post ni.. just nak inform.. yang tiket awek chuck taylor dah mula dijual since awal bulan 3 hari tu lagi.. ^^

so untuk korang yang dah pernah baca buku awek chuck taylor dan begitu menghayatinya.. boleh lah join teater ni...

eh2,nak beli kat mana eh??

ok korang ada 2 option.. sama ada beli on9 or beli terus kat kedai lejen press kat subang jaya..

ok kalau uols nak beli on9,boleh segera ke http://www.tix.my/

ok??

harga tiket tengok kelas mana korang beli.. kalau premium murah lah sikit.. if im not mistaken,rm30 seorang utk premium..

ok then.. lokasinya kat PJ lives art.. kat petaling jayalah kan..nama pon PJ..

hm,kat mana tu eh?? x pernah p eh..

pj live arts ni kat dalam JAYA ONE..

so kalo na guna GPS tu,search JAYA one jer..

then naik lift tingkat 1..sampai..

jaya one  ni plak makkk aii dekat plak ngan UIA PJ..

ok so budak uia boleh lah kot join. tapi rasanya masa tu ngah cuti sem..kan..

ok aku ni promote2 ni,join ke???

of course aku join!!! ye lah aku tahu agak laghaa tapi. hm.. x haram kan.. so apa salahnya kan..

bukan selalu pon.. btw,aku dah beli tiket through on9 jeerrr..*dah biasa..

then..nak tahu ke bila aku punya tiket??? hik3 biarlah rahsia..

utk yang betol2 berminat je taw..
itu je..aku just inform kan je kat korang...

haha poyo plak.. k la.. tata

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...