Thursday, 10 April 2014

haa kan dah kena

Oh my English episode 1-versi uia

Assalamualaikum…
Yer aku tahu pon ni bersikap selfish banyak sebab cerita pasal aku je…
Btw,just for sharing kot2 ada yang senasib ngan aku kot kan3..
Btw,alkisahnya minggu depan speaking test..
Macam biasa 1 group 4 orang..tapi kali ni superb lain..
Bilangan ahli stil sama.yang bezanya Cuma jantina..
N for my group,only 1 sister which is aku lah tu.. haiyaa…
Nak nangis masa madam cakap aku geng ngan dak laki..
Seriously x pernah ku bayangkan sebegitu..

“beberapa minit sebelum madam umum group member”
Aku n kak F duk sembang2 kosong..
F- dulu grup akk,2 orang je sister taw.
A-oh,sy dulu leh tentukan sendiri group. Kesiannya 2 orang je sister tp ok lah at least ade geng kan
F-aah ok sikit la sebab ada 1 group tu sorang je sister.yang tu lagi kesian
A-isk3 kesiannya betul group sister sorang2 tu kan.. x sanggup nak bayangkan..

Beberapa minit kemudian..
Madam-S,A,H n Amira group no 2..
Arghhhh….. kena kat aku beb..
So bermulalah speaking prektis among us.
Aku rasa aku banyak nk object la..isk3..
Tadi pon speaking prektis gak,semalam sendiri2.
Hari ni speaking prektis depan madam.
Yes I am very sure that I am very nervous..n aku perasan something..
Aku x cakap pon point aku.. n what the??
Its to let to regret.. nevermind,it will be a good lesson for me..
Everyone has their flaws rite..
Group member aku baik je ke  ngan aku??
So far aku rasa dorang Antara guys yang paling baik lah dalam grup bi aku..
Hmm.. wish my luck..
For your info.. I never get A for bi in any exam except masa PMR ritu..
Seriously..hah x percaya???
Ok fine p balik umah aku n cek buku rekod markah aku.. haha
Itu je.. k bai..



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...