SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 17 April 2014

M.U.C 1

Assalamualaikum...
oh maii... very excited today.. haha

ok2 first thing first..what is M.U.C??
M.U.C is stand for my unofficial crush...

mak aii gedik giler mira dah ada crush dah sekarang.. tu pon nak kecoh..nak p sebaq kat orang..
haha biaq p la.. saja je pon.. suka suki.. ala korang macam x pernah crush sesiapa je..

ok so kenapa unofficial crush??
rizennya sebab aku juz main2 je.. i mean dulu dia crush aku tp disebabkan aku ni lambt sikit matangnya so aku wat tak layan je.. so skrg ni aku plak 'crush' dia.. kuang3...but seriously im not in mood to fall in love with him ok.. saja layan darah muda ni..

ok ni cerita zaman bila ni dia crush aku?? ok fine itu secret.. korang boleh lah agak sama ada dia mber tadika,mber srai 19,mber maarif or member samtsh.. 1 diantara itu merupakan jawapannya.. selamat mencuba yer..

ok fine nk dijadikan cerita aku memang dah lama x jumpa dia since aku kne pindah skola yang jauh..hah tu aku dah bagi clue.. hoho.... then seriously aku memang tak jangka sama sekali yang dia akan satu u dengan aku!!! aku langsung x terpk akan hal itu.. ok then.. paling aku rasa shockkkkk ialah..
jeng jeng jeng jeng jeng jeng jeng jeng jeng ....



....
....
....
...
dia satu kos ngan aku wehhhh... ENGINEERING beb... walaweh..
ya Allah,adakah ini 1 petanda?? ok saja je aku ni kan.. ntah2 coincidence..

nk story lagi ni...
aku xde lah ushar dia tp juz dah alang2 dia 1 kos ngan aku n kengkadang event ENGENIUS pon dia join walaupon aku tahu dia akan join kalau member baik dia tu ada.. hasrat nak tegur tu ada tapi still x berani..
mungkin aku kena b prepared dengan semua pertanyaan dan soalan dan reaksi dia bila aku bercakap ngan dia nanti..

ok sambung.. ini yang baru2..sangat fressh peristiwa ni.. baru je berlaku tadi.. alkisah tadi aku xde kelas langsung petang ni then aku part time jaga booth ENGENIUS... pastu partner aku mai.. so aku habaq lah  kat dia yang aku nak ke koop mart sat. nk beli ayaq sejuk kasi basah  tekak..

then masa dari jauh tu aku dah ternampak kawan dia ni.. tapi dia ni aku x nampak lagi.. bila dah dekat baru aku nampak. masa tu dia n member dia duk tanya soalan apa ntah pasal booth tu  la kat member aku ni.. aku  ni plak krik2 tercegat kat belakang dorang x tahu nak buat apa.. macam2 aku pk.. dan kemungkinan yang aku pk akan berlaku kalau aku bukak langkah...

1. kalau aku p kat booth tu n dia pandang aku.. ada 2 kemungkinan iaitu
- dia kan tegur 'eh mira,ni tut tut tut.ingat x?' n kitaorng maybe akan berborak lepas tu
kemungkinan kedua ia..
-dia pandang aku macam x pernah kenal aku ni.. oh mai.. muka aku x berubah takkan ko x kenal...sedangkan aku ingat kau walaupon kau x  pernh kontek aku.... yer aku tahu dulu  masa ko nk kontek aku tu aku xde fon lagi..hik3.. fon rumah ade la..

ok then.. apa tindakan aku??
tindakan aku iss....... aku tercegat macam tiang bendera.... warghhhh... xde kekuatan doe nak p kat booth tu n tegur dia ...weh bila aku nak tegur dia ni ..n bila plak dia nk tegur aku...

xkan dia dah hilang semua memori aku n dia??
please lah weh... its too sweet kottt... seriously...

ok then aku tahu mak kakak tok nenek abang wan n member2 aku termasuk S ada kemungkinan baca post ni.. tp im a teenanger.. it is normal rite to have this feeling..

itu je... oh2 sambung... kan aku tercegat je kat belakang dorang sambil berkira2 nak tegur ke idok.. then dorang blah dari situ.. :(  x pandang aku pon.. member dia je pandang aku.. warghhhhh... ke kau pon malu nak tegur aku?? sama2 malu then nothing...

ok then fine xpe..ko doa la aku diberi kekuatan utk tegur kau ok.. tegur bukan utk ulangi saat indah kita dlu..ececeh... just to sambung ikatan yang putus ditengah jalan dulu..eh2..ikatan mende gok?? ikatan persahabatan lah.. ^^ just a friend.. we're not belong to each other... im sure about that.. \

itu je... in shaa Allah ada sambungan bila aku ada jumpa dia.. hik3...

oh ye.. ritu kan masa kem ibadah kan.. dia dduk sebaris ngan aku.. walawehhhh... weehuuuu...

nt la aku story lagi.. nk hapal BTQ plak.. esok exam.. eh x.. malam ni exam... bai

1 comment:

  1. Hahhahahha lawak + sweet citer ni.. Moga moga bertegur la nanti ye. Hahahhaha

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...