SHOPPING BUKU DISINI

Tuesday, 22 April 2014

M.U.C PART 2

Assalamualaikum..
ok dah free sikit petang jumaat ni... 
malam nanti bz balik sebab ade meeting.. biasalah mainboard. hikhik.. opss...

sebenarnya aku ingat nak hold dlu story ni.. nak kumpul bebanyak pastu compilekan..
eceh.. da macam ape dah.. tapi ..
aku ada berita sedih.. sedih la kononnya..
m.u.c aku tu dia setahun je kat cfs ni.
lepas ni dia akan sambung degree dah.. aku?? aku plak dah extend 2 tahun.. isk3..
buang masa je mira oi.. eh ye ke??
agak lah.. tapi.... daripada aku perjudikan diri aku.. baik aku amik langkah selamat.. 
lagipon aku bukan 4 flat macam korang.. huhu... 
btw,aku sebenarnya student setahun setengah tapi disebabkan beberapa faktor..so aku terpaksa extent..

ok then.. kisah ni x fress sgt dah.. dah lemau pon ada aku rasa..
masa tu aku baru lepas kelas btq.. eh x.. aku ponteng btq hari tu. hik3.
ni masa aku lepas kelas bi,mse tu memang banyak mnde aku nak buat.. pastu.. aku turun tangga. sambil memikirkan hala tuju aku.. then tetiba aku ternampak dia..
dan macam biasa.. dia x nampak aku.. member dia je pandang aku...haha..
ok then macam biasa jugak lah aku melarikan pandangan aku.. jaga mata beb... huhu
mse tu aku ingatkan dia n mber dia dah blah...

aku pon jalanlah ke tempat yang aku nak tuju.. 
tetiba..
jeng jeng jeng jeng jeng jeng ....



dia pon jalan ke arah jalan yang sama ngan aku.. weehuuu... 
aku pon apa lagi.. stop jalan n tengok dia jalan.. haha xde keje.. 
aah memang xde keje sangat pon masa tu.. i means x rushing... 

ok aku ingatkan sekali lagi... ni suka suki je..
xde maksud tersirat ke ape ok.. ^^

rasanya kalau aku ngan dia xde jodoh kat sini.. i means aku dah x jumpa dia kat sini.. 
maybe kat gombak lah.. 
btw,minggu ni ade DisKoE.. dia mesti p... n bila dia p.. aku pon daripada malas nak p tetiba rasa nak p.. 
yeppii.. syhhhhh... 

ok itu je kot.. kalau ada update terbaru nanti aku update..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...