Friday, 4 April 2014

revolusi ACT

Assalamualaikum..
pendek je pos ni..
just nk reminding je.. teater ACT bulan 5 ni..
yippee.. semangat x aku??
isk3 mnde2 lagha ni jugak la yg aq semangat..x patot2..kan

tp x pelah sekali sekala kan.. bukannya g disko or merokok pon kan.. juz nk tengok teater je...

npe aku pos tajuk revolusi??
sbbnya dulu bku ACT ni seriously rmai yg pandang sebelah mata..
aku??
ni jujur dari hati... kalau korang ada kat sebelah aku masa kat MPH hari tu.. memang korang lah orang yang paling memahami apa yang aku nak sampaikan..
mula2,aku tengok tajuk.. ok fine,its interesting.. pastu baca sinopsis lagilah aku tertarik.kalau x disebabkan aku ada rm10 je mse tu,kalau x memang aku dah beli..
x ckup ngan tu,lepas aku baca,aku hasut plak si S ni suruh baca..
xckup ngan tu,aq wat plak rebieww novel tu kat blog ni..
x ckup lagi,bila orang tanya aku,bku apa yg bez,aku akn rekemenkan bku ni.
n mcm2 lagi lah...
smpailah skrg ni..ada member2 aq sendiri mcj,wasap,chat tnye aku apa yag beznya bku ni,n ada jugak yang stil mempertikaikan,itu semua kerana dorang x baca lagi.. kalau dah  baca mesti tenggelam semua persoalan korang tu..even member aku yg paling 'alim' pon baca bku ni... so what??
bahasa mcm cilaka?? sori,bahasa korang tu molek sangat lah eh?? sorry to said that aku ni xde lah mencarut tp setakat word 'giler' tu biasalah kan..hiik3..

ok then.. korang2 yang masih nk tanya
'apa y angn bez bku tu?'
'bku tu cerita pasal apa?'cinta?? ahh x nk ah'
'x pernah dengar pon''
n mcm2 lagi.. please lah.. baca dulu pastu baru nk tanya aku..

mira oii,kalau dah baca xkan lah stil nak tanya bku tu psal apa..
ok so then baca.. ada paham?? x paham udah.malas aku nak tulis lagi

rasa ngantuk plak..btw,aku ada 1 bku nami n aisa linglung yang aku beli direct ngan writernya..diskaun 50% lagi. mse tu bku tu  publish lagi... sspe nak bku dendam anak jagoan boleh roger aku.. bku pengejar bintang pon aku ada.. kalau nak roger aku.. tp aq x jaminlah bkkunya ade or not sbb aq plan nak hadiahkan kat someone... opsss...hehe'

ok it je wslm

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...