Sunday, 18 May 2014

Majlis Tautan Kasih 2014. alumni SAMTSH

Bismillahirrahmanirrahim...
Kabare waras semua?? ^^

suka cita dimaklumkan sekarang aku ngah cuti .. kejap je lah.. x selama dak matrik cuti.. huhu
awal bulan 6 ni dah kena masuk balik sebab ehem.. ade ah. hihi..

ok then. alkisahnya ..
tanggal 17 april 2014. telah berlangsungnya reunion yang bernama Majlis Tautan Kasih.
Reunion ni open utk ex -SAMTSH yag lahir tahun 1995 & 1996..
rizen??
utk mengeratkan ukhwah(of koz) dan berkongsi cerita dan pengalaman . yelah adik2 1996 kan x lama lagii dah nak melangkah ke alam u. so akak2 n abang2 1995 ni harusnya share lah pengalaman dorang kan.. hihi

Majlis ini bertempat di MAsjid Putrajaya wow. grand gitu... meme grand pon.. start pkul 11 smpai 3.
bagi aku best lah.. dapat gather balik member2..even x rapat pon tapi ukhwah tu still ada,, best lah.. makanan pon sodap. game dia pon bestt.. aku ske.. aku rasa patot dipraktikkan lepas ni..

ok lah nak cakap banyak pon aku pon macam x tahu dah nak story apa.. maybe  pic je yang leh puaskan korang..
but..
unfortunately,aku beli watermark lg smua pic.. so nt ade masa aku upload n letak kat sini yer picnya.. daam masa sminggu ni korang dah leh tengok.. tu pon kalo aku ingtlah..hihi

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...