SHOPPING BUKU DISINI

Tuesday, 20 May 2014

PENGEDAR DAN DROPSHIP MARINE ESSENCE SHAH ALAM,SELANGOR

Bismillahirrahmanirrahim... 
Assalamualaikum.. 

WANTED AGEN PENGEDAR DAN DROPSHIP MARINE ESSENCE!!
utk sesiapa yang berminat nak jadi PENGEDAR DAN DROPSHIP  sabun marine essence,mineral coffee,bedak arab dan beberapa item lain lagi.. boleh terus direct whatsapp myra yer. 0145223209... 

don wori.... tiada sebarang yuran pendahuluan dikenakan yer.. 
jika anda berminat utk menjadi pengedar.. jumlah minimum kotak sabun marine essence yang ada perlu beli hanya lah 3 kotak DENGAN HARGA AGEN MYRA.

utk mineral coffee pula,sekurang2nya 5 kotak.. iaitu dengan harga rm** sekotak.  

utk yang nak cod,sila buat appointment dulu ngan myra yer memandangan myra ada komitment terhadap mende lain jugak.. ^^ dan maaf tiada FREE POS ya..

cod mira open area SHAH ALAM,UIA PJ,KLCC sahaja!!! kawasan selain tu sila request yer...
 
time ni lah nak start berjinak2 ngan dunia bisness kan...hihi... 

:) terima kasiih kerana sudi membaca.. 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...