SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 19 May 2014

SELAMAT HARI GURU 2014

Bismillahirrahmanrrahim ... Assalamualaikum my lovelistt reader sekalian. ececeh hihi..
orite..
aku tahu hari guru dah lepas .. yer aku thu hari guru disambut 16 MEI setiap tahun.
yer aku tahu aku terlewat dan terlambat
serious talk,mse hari guru tu unifi aku wat hal.. so sad. xdpt nak wish on the spot

sejujurnya aku x wish pon hari guru kat memana guru aku eveen aku sayang dia sangat as my teacher..
x tahu lah. memang style aku. x reti nak meluahkan sayang dan cinta.. hamboi...

ok. tibalah masanya. yang dinanti.. untuk aku.. mengucapkan..

SELAMAT HARI GURU kat malaysia.

TERUTAMANYA GURU2 DI..

TASKI ABIM
mira mintak maaf sangat sebab 100% dah x ingat muka cikgu2 dulu.. dulu masa darjah 5 tu still ingt,lama2 dah lupa dah.. maaf tapi saya sentiasa doakan cikgu2 saya yang mengajar saya daripada buta huruf sampailah boleh baca dan menulis jawi terima kasih cikgu yang melayan kerenah manja saya semasa 5& 6 tahun. yer saya x nakal tapi selalu buat perangai lagi2 masa waktu pagi.. x nak p skolah la itu la ini la.hihi.

SRAI 19
Alhamdulillah.. 6 tahun rupanya aku skola kat sini.. skola ni jugak lah tempat adik2 aku skola sekarang. so aku dapat update apa yang jadi kat skola through adik2 aku lah..hihi.. antara cikgu yang masih aku ingat sampai sekarang is Sir Fadzil(guru kelas darjah 6 aku,seriously skeeee sangat2 dia),ustaz Zamri,ustazah Khuzaimah,ustazah Ramlah,cikgu Nizam,cikgu Rospa,cikgu Dalilah(sangattt baik gilerr),cikgu Nadiah,cikgu Hashimah,cikgu nazri,cikgu err  ingat lah plak nama sekarang.. tapi ingat lah muka tu. in shaa Allah..
terima kasih cikgu kerana sudi mendidik saya yang biasa2 je.. sy ingt lagi,time darjah 5,hampeh x pernah pon dapat A mahupon B utk subjek bhse arab ntah mana silap aku.. tup2 time darjah 6,dapat A sokmo.. tetiba rasa cam bhse arb tu senang ..hihi. padahal kalo ikutkan darjah 6 lg susah drpd drjh 5.. aiyoo

SMAAM
Fuh, ini lah skola yang paling berani bagi aku paling banyak memori.. even 3 tahun je kat sini.. terimas arigato gozaimazu.. first of all,aku sayang smua cikgu2 SMAAM yang pernah mahupon yang x pernah mendidik. contohnya mudhir.. hihi... sayang ketat!! hope sangat2 yang teramat sangattt cikgu2 masih kenal ngan aku... thankz to ustazah Ramlah yang sudi tegur ke'labuhan' tudung aku masa form 1,yang sudi cubit aku sebab x hafal,i really appreciate it!!!! sukaa sangattt tengok ustazah cubit orang lain..hihi.. tapi bila dah kena turn sendiri,haha jawab sendiri lah mira oi. Then,ustaz Hasdi yang comel,tegas,handsome,alim dan wa tabik spring sama ustaz! teramat rindu2 yang sangat amat.. ahhh. rindu nak kena rotan!!!! aishhh sapa je lah yang sanggup rotan aku ni.. best gak makan rotan ni.. rasa nak lagi..tapi sakit mau ingat lah..hihi.. xpe biar sakit luar jangan sakit dalam ..kan.. hah lagi 1 time PAI,perghhh bestt gilerr... Then,cikgu Rafidah yang banyak bagi dorongan dan sokongan. suka ngat ngan mata sepet cikgu hihi.. saya ingat lagi time f3 tu cikgu slalu cakap something(subjek bm) pasal f4 punya silibus. bila saya naik form 4,saya teringt2 apa yang cikgu pernah gtaw dlu. Thankz cikgu S.O dan S.R sbb mengajar aku yang xde lah bengap just lambat pickup je kadang..hihik.. paper pon,kalau x kerana usaha keras cikgu yang bertungkus lumus bantu kiteorang..  x mungkin aku dapat kejayaan cemerlang pmr.. ececeh.. poyo plak dia,..

SAMTSH
ni adalah tempat menuntut aku yang paling sekejap. walaupon sekejap aku rasa macam lama plak lagi2 bila dah f5. cikgu 1 yang aku jumpa is ustazah nahu.  nama maaf sangat2 x ingt tapi janji muka ingt. nak mintak maaf kat ustazah sebab slalalu dpt jayyid je dlaam nahu. masa tu rasa down je.. dak sebelah kiri kanan smua dpt mumtaz.aku sorang je teruk. sedih beb... ustazah Marhamah,walaupon ustazah ajar saya kejap jer tapi i really appreciate ur work. semoga ustazah cepat sembuh,xpe kalau ustazah x ingt saya. tapi ustazah kena ingat yang saya x kan pernah lupakan ustazah. !!! mse form 5 lah paling best skali.. ustazah Jamilah,teacher azwira,teacher syikin,teacher suhaini,ustazah jamilah,ustazah syamsiah,ustazah Azah dan most important sir Azli dan ustaz Najib.. hik3..
aishh kalau nak describe satu2 ni memang panjang berjela post ni.. so just nak wish TERIMA KASIH SETINGGI LANGIT SEMOGA ALLAH MERAHMATI KALIAN. I LOVE U!!

UIA PJ.
walaupon aku tahu biasanya student ni,bila dah melangkah ke alam u,dia dah x sambut dah hari guru ni. tapi aku still nak wish utk madam,miss n sir!!! memandangkan sikit je lecturer aku. so aku nak mention lah namanya..  Sir Mohd Nor yang bestttt terlajak,Sir Malik,Madam Azizah,Madam Junaidah,Madam Hayati Abdullah,Madam Hayati Ahmad,Madam Natasya,Madam Najwa,Mdam Kulwant dan ustaz sudan.. terima kasih.. maaf jika saya poyo dan termengantuk dalam kelas .. n thankz sbb b strict with me

ok lah aku rasa dah banyak kan aku mencoret... tangan aku pon dah macam kebas je almaklumlah x pakar menaip..ececeh poyo lagi aku ni..

aku nak mintak maaf dari hujung bulu rambut sampai hujung kuku kaki korang if dah panjang sebab x potong.hihil
maafkan aku jika post ni ada unsur syok sendiri sesungguhnya aku tulis apa yang aku rasa so please...

^^and to all my friends.. i love and miss u ols;..seriously..
kalau jumpa aku kat tepi jalan tu tegur je jangan malu2 taw.sebabnya kalau korang malu aku lagilah teramat malu..hihi

sekian wasalam.

eh2 nak pic ke? hmm nt lah..tata

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...