SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 5 July 2014

CARDIGAN TELEKUNG murah

Bismillahirrahmanirrahim.. 
Assalamualaikum..
today Mira nak promote Cardigan Telekung..
bagi aku cardigan ni cool giler sebab 3 in 1. 
cardigan + telekung + tudung

dicombinekan together2..
so cute.. 
kalau korang nak match ngan sleeveless dress pon ok weh..
aku cakap betol.. comel !! 
sesiapa je lah yang bergelar wanita,anak dara,gadis n whatsoever..

kat bawah ni ada warna2 yang available..

apa yang lain drpd yang lain nya cardigan ni??

1. Ia tidak melekap pada badan seperti yang digambarkan oleh sesetengah pihak.. kerana bahagian lengan kami dah besarkan dan tidak ikut bentuk pinggang kerana ukuran lurus. tiada "dart"

2. Bahagian hujung lengan juga kami dah buatkan cuff untuk kemasan bhgian pergelangan tangan supaya aurat terpelihara

3. Kain jenis bergetah supaya mudah nak ambil wudhuk

4. Bahagian hooded yang direka khas untuk dililit seperti "shawl"
memudahkan lagi solat kerana terus boleh ttup dagu

cardigan telekung ni HAND MADE !!! 

yang sure bukan aku ler yang jahit..haha.. 

harga biasa - rm130-with pos

tapi.....
dapatkan sementara ada diskaun ramadhan

RM 119 
FREE SHIPPING 1 MLYSIA

seriously sangat berbaloi2 kalau korang beli... 
yer aku tahu ada jer yang jual lagi murah..
tapi kualiti beza beb.. aku tahu lah sebab aku dah pernah beli dlu..

kalau korang berkenan,aku syorkan terus whatsapp aku 0145223209,senang sikit aku nak reply.. 
 pon emel ke cikmira23@ymail.com

promote lah kat kengkawan korang taw..















No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...