SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 28 June 2014

NOVEL SECONDHAND UTK DIJUAL 2014/2015 -LATEST UPDATE

latest update -13/1/15

hai semua! gembiranya aku bila korang jenguk belog aku ni. hihuk

ok sebenarnya aku nak inform kat korang.
semua novel aku ni. telah pon aku place kat satu butik ni

kat utagha.. im sorry sbb aku kurang komitment utk handle so aku bagi lah akak kat butik tu handle.

tapi... tapi tapiiii

butik tu tak de wat pengeposan. ini bermaksud if korang nak beli buku aku ni. korang kena pergi sendiri kat butik tu. so boleh lah korang jenguk ig butik tu iaitu sahabat online shop.

ok ni list buku..

utk beli kena pergi butik tu taw. jangan kontek ak lagi..im soooooo sorryyyy...

Buku preloved Eeraa Closet
Bil
Judul Buku
Harga Asal(RM)
Diskaun
(%)
Harga
Jual (RM)
Remark
1.
Chronicle 301 Salji Pertama
20.00
40
12.00

2.
Leven Thumps
29.90
60
12.00

3.
Bicara Hati
18.00
60
7.00

4.
Nyanyi Sunyi
20.50
50
10.00

5.
Roti Cicah Susu
19.90
40
12.00

6.
KL Noir
19.90
40
12.00

7
Servis 1 Malam
20.00
70
6.00

8.
Sperma Cinta
20.00
70
6.00

9.
Anthem
24.00
30
17.00

10.
Sri Kandi Vs Arjuna
17.00
40
10.00

11.
13 Jam A380
28.00
40
17.00

12.
Cinta Dua Benua
18.90
50
9.00

13.
Cinta Untukmu
22.90
45
13.00

14.
Masih Setia
19.90
45
11.00

15.
Aku Bukan Untukmu
22.90
50
11.00

16.
Akhir Sebuah Cinta
19.90
50
9.00

17.
Ingin Berkasih Lagi
25.90
45
16.00

18.
Surah-Surah Rindu
24.00
60
10.00

19
Lamaran Buat Syifa
20.00
50
10.00

20
Cinta Ini Milik Kita
19.90
50
10.00

22
Syahadah Gadis Atheis
16.00
50
8.00

23
Rela Ku Menanti
19.90
50
10.00

24
CInta Dihujung Sejadah
18.00
50
9.00

25
Tumbuh Di Tengah Badai
17.00
50
8.00

26
Cinta Kau dan Aku
19.90
60
8.00

27
Bidadari Paderi
24.50
50
9.00

28
Di Mana Terangnya Bulan(1)
17.50
50
9.00

29
Ku Usir Lara Ini
14.00
70
4.00

30
Selagi Nafas Belum Berakhir
12.90
70
4.00

31
Meniti Maut
17.00
50
9.00

32
Perangkap Ajal
17.00
50
9.00

33
Hingga Ke Akhirnya
25.90
50
13.00

34
Miss Pisau Cukur
22.90
40
14.00

35
Di Mana Terangnya Bulan (2)
17.50
50
9.00

36
Encik Sayang dan Miss Sweatheart
24.00
40
14.00

37
Sunan Musafir
22.00
40
13.00

38
Senyum Sampai Langit
20.00
40
12.00

39
Rona-Rona Cinta Damascus
23.00
80
7.00

40
Ombak Rindu
19.90
50
10.00

41
3 Jiwa 1 Cinta
19.00
40
11.00

42
Badai Kasih
15.90
80
3.00






















No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...