Wednesday, 11 June 2014

reason behind all of this

erm... ntah la.. aku a little bit tergamam tengok result aku ni.. mcm x percaya.. sound like sedih rite?? it looks like i get a bad result.. haha btolla tu.. kalau x,xkan aku tulis pos camni..

bagi aku.. dapat result mcm yg skrg ni pon alhamdulillah.. x tahu lah kalau dak yg pointernya 3.4 pon still merungut n bersedih sbb xdpt dekan n what so ever.. cer bayangkan kalau dak tu dpt result cam aku? mesti meraung n nak bunuh diri ... kott..

beratnya ujian emosi yang Dia turunkan kat aku... serious berat. dan aku cuba ringankan dengan think positive dan pk hikmah disebalik smua ni.. tapi kadang aku tersasul gak pk mende lain... contohnya korang pk sendiri lah..

maybe ni salah satu cara Allah nak tarik aku yang makin hanyut n lalai dan leka ngan mende laghaa.. andai result ni leh dekatkan aku ngan Dia.. aku akan cuba dan mesti kne pastikan aku redha dengan apa yang berlaku... mesti.. semoga cinta Allah kekal no 1 dalm hati dan xkan ada yg mampu menandinginya.. aminnnn..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^