Friday, 28 November 2014

Study Circle ku sem 1 2014/2015

Bismillahirrahmanirrahim..

alhamdulillah selesai tugasku sebagai seorang fasilitator untuk subjek study circle sem 1 2014/2015 utk  GROUP 53..

ini bukan kali pertama aku memikul amanah ni,tapi kali kedua dan aku berharap akan ada kali ke 3 yang mana kali terakhir sbb next sem is my last sem as foundation student.

so far,aku rasa kalau 10 kalil aku jadi fasi maka aku akan publish 10 post... haha

utk kali ni anak buah aku ada 14 orang. jumlah yang maximum..

insan yang terpilih itu..

 Arina
Aina
Fadzuin
Fathin
Farhana
Afifah
Nina
Hajiedah
Liza
Nisa
Wani
Shafina
Zahidah
Zaidatul

ok cukup 14 nama..

cabaran utk kali ni tak sesukar sem lepas yang mana aku kena conduct rakan SEBAYA. tp alhamdulillah sem lepas ok, sem ni pon ok.


if dari segi ketegasan,aku rasa sem ni aku dah jd tegas sikit.. tegas2 lembut gitu..

utk hafalan, sem lepas aku tunggu minggu last baru nak tasmik,alhamdulillah semua tasmik ngan aku exc 1 org ni.

utk sem ni,utk elak kalut mse minggu last,setiap minggu perjumpaan aku akn wat sesi tasmik. ada yang mai billik aku,kdg aku bg saguhati kat depa..hihi


dan utk kali ni,uols meme bertuah.. sbb diizinkan Allah utk berstudy circle kat luar kampus.. iaitu di KLCC. specifically kat masjid assyakirin ..bukan jauh pon,naik lrt dari universiti ke klcc.

perkara yang aku terkilan is kadang kita tak sempat nak baca almathurat sama2,ingt je tp risau nt take time as aku ni bnyk mnde nak story..

and for last session,aku ada sruh anak2 buah aku ni tulis komen nn cadangan utk diri aku as fasi dorang harap ...

antara cadangan ialah

- ajak p talk ramai2
-baca almathurat b4 start
-banyakkan story telling
- buat sc kat luar kampus
-
tu jer yg aku ingt..

overall , thorbaikkk !!!!! will miss all of you !!!

nak gambar? kat fb ade rasanya. tak pon kat my personal insta. nak tahu? rasanya if u are my friend,mesti uols tahu..hihi

sekian.. thankz sbb sudi baca

1 comment:

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...