SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 28 December 2014

kat draft jer ler

actually bnyk mnde dah ditulis tapi kebanyakkannya sekerat jalan jer..

rizen?

mende yang nak ditulis 100000000 patah perkataan tapi baru taip 1000 patah dah rasa malas n end up dengan save kat draft jer..

tak tahu ler bila nak sambung mnulehhh..

lagi 3 minggu nak masuk kolej dah.. tak tahu ler ada masa ke tak nak berblogging... tapi kalo diikutkan logik akal. next sem aku ada dua subjek jer. calculus n programming..

kelas hari khamis n selasa satu kelas jer
jumaat tak de kelas.. hihi


itu jer.. sekian..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...