Friday, 19 December 2014

sweet eleven HAZIQ !!!!

Assalamualaikum..

post ni bersifat peribadi.. ececeh ok fine guro guro jeh

alang-alang tengah free cuti sem 3 bulan lah katakan kannnn plus tak kerjeeeee weeehuuu bestnyaa

so nak dijadikan ceghita HAZIQ ni ADIK aku.. bukan adik angkat yer. takde masa aku nak berangkat angkat ni,lagi banyak dpt dosa ade lah aku rasa.

FYI,si Haziq ni. dia lahir 19/12/2003. 18 hari selepas my beloved father passed away.. uhuk2 sedih jap..

then dia ni masa kecik muka macam mamat arab lah. putih gebu polos gituuu,mak aku en ada darah2 arab . tapi tu lah lelaki kan.. susah nak maintain putehnya lagi2 hok aktif gegilerr. yang lawoknya adik aku ni nak kata aktif sukan,hampehhh...

so tahun ni adik aku ni baru darjah 5. tahun depan nak amik upsr n psra dah... besor dah adik aku ni,dah nak masuk sekolah menengah. jag diri yer adikku sayang please please please jangan sesekali merokok kay,its HARAM menurut fatwa kebangsaan tahun 1995. tak percaya boleh gugel.

utk korang yang ada adik lelaki tu,kamceng tak? macam kulit dengan lemak tak?

aku ngan adik aku ni kadang macam air ngan minyak,kadang macam isi lembu dengan lemaknya. biasalah lelaki en dia mana boleh hidup sengsorang. mesti nak ada sorang 'geng',time kecik2 maybe ngan adik beradik,then dah besar sikit maybe makweerrr dan bila dah dewasa ape lagi isteri lerr..

nak tak nak aku ler 'geng' si Haziq ni. gaduh? tak yah cerita aku rasa tak yah masuk kelas taikkkwandoo sbb hari2 duk gusti ngan adik aku ni sampai nak patah tangan den ni...

last but not least,gaduh gaduh jugak tp u still my brother. I LOVE YOU FOREVER.. JUMPA KAT SYURGA YAAAA ADIKKU

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...