SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 30 January 2015

Printing Service at CFS IIUM 2015

Assalamualaikum... 
aku tanya apa khabar? aku tanya apa khabar semuaaa..



so hari ni aku nak promote lah satu printing service ni.

pengasasnya aku sendiri iaitu amira yusof!! yeayy

utk sisters kat zc mesti dah ramai yang familiar dengan nama aku kan.. hihi

ok printing service ni termasuk lah print,fotostat dan scan. 

semua boleh !

tapi tapi.. aku mintak maaf lah. sebab aku tak terima pendrive.. 

buat apa ambil risiko kan.. 

lagipon sekarang ni wifi uia laju giler wehh aku tengok korea online jer. tak yah download2 hihi nampak tak betapa lajunya wifi uia. hihi

oleh tu korang2 student uia yang nak guna servis aku  ni boleh lah emel document tu kat 

cikmira23@ymail.com

in shaa Allah aku akan perasan.. tapi lagi bagus kalau lepas korang emel tu korang whatsapp aku. senang aku nak kontek korang.. 

hah lagi satu,utk yang print banyak2 tu don wori aku ada free gift utk uols.. memang tak nyesal lah korang guna service aku. tak percaya?? cer tanya bebudak yang dah pernah guna servis aku ni.. 

utk brothers pon aku open utk guna servis aku ni
tapi jangan lah menggatal plak.

classmate lelaki aku utamakan sebab aku ada tulis kat status whatsapp.. 

classmate laki aku bukan ramai pon. aku kan dua kelas jer sem ni. classmate laki aku means kawan sekelas aku yang berjantina lelaki. bukan laki(suami) aku punya rakan sekelas. .haha kott la ada yang  bengap sangat g silap translate tak pasal2 ada fitnah..

hok laki kalau main2 nak print aku tak layan.. lantak hang lah peduli apa aku p cari sister lain utk print.

ok so lastly apa2 hal kontek aku kat emel je lah eh cikmira23@ymail.com

don wori aku bukak emel hari2 kat fon aku.. hihi jet jet mcm org bz kan..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...