SHOPPING BUKU DISINI

Wednesday, 7 January 2015

Review The Teacher's Diary(Thai)

sawadikapp. kap kun kap.
ok itu jer bahasa thai yang aku tahu



nak review 1 movie thai yang aku rasa agak bermanfaat jika anda semua menontonnya

jom tengok trailer dia dulu




ok dah tengok? utk yang sejiwa mcm aku. sekali tengok trailer mesti rasa macam nak tengok full movie dia kan...

TBH,aku tahu pasal movie ni sebab ada iklan kat tv,tp kalo nak tengok kat astro kne beli sbb kat astro first.

takkan aku nak langgan kot. bukan aku yang bayar bil. hihi

then esoknya aku try ushar kat youtube kot2 ada.

Alhamdulillah ada weh.. punya lah excited aku masa tu..

sebab yang ada kat youtube tu bukan fake punya but betol2 full movie !!!

apelagi. dua kali aku layan... sekarang ni mcm dah tak de jer.

ok la aku story sikittt jer..

mcm ni ada sorang guru laki ni,dia minx utk jadi guru kat pendalaman. kebetulan cikgu yang dlu dah tukar sekolah.

sekolah kat pendalaman tu atas air. murid pon sikit jer.

love story bermula bila cikgu laki tu(Song) terjumpa diari cikgu perempuan(Ann). habis satu diari tu dibacanya.


Song  jugak adapt ngan tempat tu based on apa yang dia baca kat diari tu.

then agak2 Song dan Ann akan berjumpa tak?

dan kalau berjumpa pon,macam mana leh jumpa? dan how they recognize each other?

pelikkan?

tu laa,kalau nak tahu kena lah tonton sendiri cerita ni

cerita thai sangat2 jarang aku jumpa yang menghampakan

almost 90% best !! hihi


selamat menonton..^^

oh ya,nak bagi free gift pic from abam gugel kiterrr....



Song nak p mana ni?






No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...