SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 26 March 2015

choco rice paling moist!

aloha. pernah makan choc jar x?

alah rice yang disalut coklat tu.

aku ni reti makan jer. nak buat sendiri jangan haraplah.
hihi

btw,baru2 ni aku tempah 1 choco rice kat sorang sister ni.

rm10 tapi ada kinder bueno dalam tu. for me ok lah price tu.hihi

yang buat aku rasa lagi berbaloi2 is bila choc dia banyak giler weh.. melimpah ruahhh..

tak kedekut langsung. sedap giler makan sampai pening kepala.

sebab banyak sangat chocolate!

ko bayangkan ko makan someting yang kuahnya coklat can imagine?
haha macam tu lah chco rice yang aku dapat ni.

dengan ini aku telah melanggar pantang larang diet. aishh.
ok lah utk yang tak pernah makan,kalau  korang nak beli tu,make sure coklat dia banyak giler sampai tak nampak warna rice tu ok!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...