Tuesday, 7 April 2015

stalker part 1

Assalamualaikum.

Aloha. Hari ni sharing session.
Alkisah aku ni kalau dah stok orang aishhh,lambat nk bhnti. Lepas stalk A,tetiba tertengok pic B then nak stalk C lah plak dan seterusnya. Tapi aku tak amalkan selalu. Biasanya perkara ni terjadi bila aku tak puas hati kat someone or aku nak sangat tahu pasal orang tu.

Alkisah pasal stalk orang ni. 1 hari sebelum tido,aku terstalk sorang hamba Allah ni. Nama dan jantina dirahsiakan. Pergh memang aku stalk habis-habisan lah.

Lepas aku stalk tu,aku update status.
“ Lama tak update stalk,yelah asyik stalk orang je”.
Korang nk tahu,tak lama lepas aku update status tu. Hamba Allah yang aku stalk tu komen kat pos aku. Walaweh aku dah cuak dah eh dia stalk aku gak ke. Eceh padahal boleh je jadi kebetulan dia on masa aku update status.

Ok kisah lain pasal stalk ni.
Aku stalk 1 blog pasal cinta islamik gituu. Aku ni kalau stalk blog orang,sampai ke komen aku stalk. Then ada 1 post ni. Yang aku tertarik bukan isi post tersebut tetapi komen kat post tersebut.

Boleh rujuk pic kat bawah..



Masa aku baca tu,tetiba aku sentap. Aku rasa macam aku yang tulis komen tu. Macam aku yang mengalami situasi tersebut. Seriously,rupanya ada yang senasib ngan aku.

Tapi. Masa terus berlalu. Jam terus berputar. Kentang putar terus dimakan sedapnya.
Aku dan dia makin jauh,jodoh pon aku rasa memang tak de kot aku ngan dia.
Lelaki berlambak kat luar sana. Tapi kualiti nya hampeh.
Even tittle ustad tapi dalaman.. masya Allah. Menggerunkan .
Ok lah itu jer.

Conclusion daripada post aku ni. Korang2 semua janganlah amalkan stalk orang ni. Tak elok weh.
aku pon  bukan amalkan pon. kengkadang jer terrrrr..huhu

Nak tahu 1 rahsia tak?
Aku tak de crush kat sesapa pon kat uia ni. Pelik kan? Haha even classmate aku hensem giler muka dia mcm pemain bola sepak mana entah tapi aku tetap  tak terpikat ngan dia...

mungkin bukan paras rupa yang kucari..argghh poyonyer..

Maybe dia tak de ape yang aku cari kot. Eceh ape mende lah yang aku tercari-cari tu.

Ehem,tetiba ku rasa.. ok abaikan.

korang baca post ni mesti terkekeh ketawa. karang kena kat diri ko baru tahu!


Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...