Saturday, 11 April 2015

study circle terakhir di CFS IIUM

Assalamualaikum.

10/4/15.

maka.

dengan ini.

berakhir sudah study circle ku sebagai fasi  yang terakhir di CFS IIUM.

selama 4 sem panjang aku kat uia ni. tak pernah tidak aku ambil study circle.

daripada bergelar pelajar study circle sehinggalah menjadi fasi study circle.

utk yang masih blur study circle tu ape.

aishh, penat aku 'membebel' sebelum ni.

hah baca balik SINI .

dah banyak dah post pasal study circle.

firstly aku rasa bersyukur sangat sebab diberi peluang utk baiki kelemahan diri terutama tang public speaking.

dengan menjadi fasi ni,aku kena mahir utk mendengar dan didengar.
macam2 lah yng aku belajar. kena pandai tarik perhatian,skill cara penyampaian usrah supaya masuk dalam hati anak buah,sapa yang  jadi fasi tu nanti tahu lah. lagi2 fasi utk rakan sebaya or mudah setahun dua.

ok yang menariknya study circle sem ni.

ianya lebih STRICT.

bukan aku jer yang strict rupanya,chief fasi pon sama.
mana taknya,sebelum ni,semua bahagian hafalan memang diserahkan kat fasi 100%.

tapi sem ni,ustaz nak incharge utk tasmik ayat al-Quran dan jugak quiz.

haha senang lah sikit kerja fasi. thank you ustad!!


sem ni pon aku jadi makin strict bukan apa.

taknak dorang jadi macam aku dulu.

aishhh klau story kisah aku ambik study circle dulu memang lagi kronik.

alhamdulillh anak2 buah aku semua ok.

minggu lepas. awal bulan 4,kiteorang buat rehlah kat KLCC.

amboi mira,KLCC bgai.

haha dah klcc jer yang termampu.

dah tu kat mana lagi?

kat klcc kan ada taman. boleh lah buat usrah kat situ.

hehe

tapi sebenarnya tak sempat pon nak buat usrah masa hari kejadian.


panjang ceritanya. tapi meh aku pendekkan.


group aku melawat petrosains.

yang rasa bestnya bila ada anak buah aku yang first time jejak kaki ke petrosains.

aku plak tak yah cakap lah. since petrosains dibuka sampailah aku besaq panjang dah nak masuk 20an tapi still lagi pergi petrosains.

tak pe nanti pergi ngan suami plak naa..hihu berangan plak.

so far study circle ni memang aku enjoy.

rasanya itu jer.

apa yang bestnya study circle ni?

ianya akan jadi tersangatlah best bila korang dpat fasi yang sporting n open macam aku(ecewahh).

utk sesiapa yang jadi anak buah aku.

in shaa Allah refreshment will be provided during class.

at least once we will hangout together ! yeayy

and for sure,i'll try to understand you no matter the problem that you've to facin'.


ok lah itu jer. utk pic boleh tengok kat ig aku. cikmira23.


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...