Friday, 1 May 2015

Pesta Buku 2015 Mieraeee

Assalamualaikum.

dengan ini,mira mengumumkan. tamat sudah jelajah pbakl bagi sesi 2015!

alkisahnya sepatotnya weols pergi pwtc tu hari sabtu 25/4 tapi disebabkan kekangan problem yang tak dapat dielak maka ia ditunda ke hari ini(jumaat 1/5/15).

seriouslt excited giler kottt pergi pwtc tadi. macam kanak2 yang dibawak ke kidzania.

makin aku excited nak pitam pon ada sebab tak makan apa2 daripada pagi. alas perut dengan air mineral plus 2 keping nuget yang berharga rm1.50! mahal kot. haha tp disebabkan lapar. aku beli jugak.

yang aku rasa nak melompat pabila penulis buku yang aku nak beli tu ada kat booth tu. makkk aiii heaven sangat rasanya.

penulis yang aku dah aim utk beli bukunya is

maya iris
ben wong(komik)
sara aisya
nami
fatimah syarha
farhan hadi

semua penulis kat atas ni memang aku excited sangat kalau dorang ada kat booth.


antara penulis buku yang aku sempat jumpa tadi is nami,fatimah syarha,farhan hadi,ain maisarah,siti rosmizah,ezani masterchef dan adelah penulis lain yang aku tak kenal namanya.

cuti sem ni memang kerja aku layan movie/drama korea,baca buku/buat biskut/kek dan kerja online...

aku memang dah serik nak kerja makan gaji lagi2 kat shah alam. aku rasa duit gaji aku ni cukup utk belanja makan aku.. baik aku duk rumah masak ikan/ayam yg beli kat pasar. sambil tu buat duit through kerja online. tenaga pon tak membazir. haha


plus kerja volunteering. sangat2 menanti peluang itu datang..

oklah itu jer. utk gambar akan diupload. or boleh singgah ke ig aku. nak tahu? lalalalalala

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...