Monday, 18 May 2015

tips tulis ayat power marketing

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalmualaikum.

fuh,baru berkesempatan nak share. post ni khas utk online seller khususnya beginner.
marketing tips for dummies.. hehe

selama korang berniaga online ni. amacam? ok dak?



kalau ok,cer share sikit rahsianya hehe.. nak tahu tak,makin korang share rahsia kejayaan,makin bertambah rezeki korang taw. ni bukan aku sesaja cakap. contoh terdekat. tahu ta kek Anis choc moist?
hah kalau tak tahu boleh gugel sekarang ok.

kek Anis ni kek coklat tersedap yang aku pernah mkan. hmm,tetiba rasa cam nak makan kek coklat plakk..aishh..ni yang xske ni ckp psal kek.

ok salah satu rahsia kejayaan kek Anis ni ialah dia tak kedekut. hah? maksudnya? yelah,dia jual kek coklat moist. dan coklatnya memang moist giler. bukan macam sesetengah kek coklat moist yang lain. nama je moist kek tapi moistnya biasa2 jer.

dan satu lagi,kak Anis ni dia share resepi kek dia. aku rasa memang sama je resepi kek coklat. bukankah kasih sayang dan keikhlasan itu yang memberi rasa sebenar kepada kek tu. huhu..

ok itu cerita pasal kak anis.

dalam konteks meniaga online plak. aku rasa 1 bende yang paling penting sekali ialah ayat marketing korang.

ni 1 ayat marketing yang aku rasa bagus dan patot dijadikan ilham

JANGAN KELIRU!

Ramai yg mula2 nak beli n try Raudhah bertanya, Raudhah ni inner neck ke tudung sarung. Susah betul nak explain sebab terang2 dah nampak dalam gambar.

Okay, mcm ni sayang.

Raudhah ni function 4 DALAM 1.Material Raudhah is Soft lycra dan bukan cotton lycra yg biasa org buat inner neck..

PERTAMA, Raudhah saiz L atau XL ni kita sarung cap cus keluar beli kicap dan ikan kt kedai.

KEDUA, Raudhah L kita buat INNER NECK sbb dia sgt soft dan sejuk mcm ada ekon bersuhu 16 darjah celsius dlm tudung..Labuh lak tu boleyy la dada korang bila shawl jarang.

KETIGA, Raudhah XL bkonsep READY SOLAT!Sarung dan pinkan belakang spya x jatuh.

KEEMPAT,Raudhah XL ni berdagu.. Boleh la korang jadikan dia tudung untuk menutup chin yg berlapis.Baca habis sebab penat explain.Heeee.So jangan nangis tau klo dah sold OUt! 90% dah terjuall


hah,lepas baca. mesti tertanya-tanya macam mana lah inner neck ni. hah kalau nak tahu lebih lanjut pasal inner neck ni. cepat2 ushar ig eeraacloset atau whatsapp 0145223209 ok.


ok ni aku baru share 5% jer taw. utk uols yang serius nak tahu pasal ni.

WAJIB KLIK SINI

serious aku cakap,korang memang rugi kalau tak grab peluang ni.

semoga post ni bermanfaat utk yang mencarinya :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...