Sunday, 28 June 2015

sem akhir di CFS IIUM

Assalamualaikum..

rajinnya aku nak menulis ni

oh ya harus utk aku rajin sebab belom start kelas lagi
esok baru mula
tak tahu lah excited ke tak

for sure aku excited bila aku cuma ada dua subjek jer sem ni
alhamdulillah tak perlu nak repeat paper
pon bagaimana walau
result aku bukan bagus sangat pon
serious
tapi ini semua ketentuan Allah kan
Aku dah buat yang terbaik masa exam dan Allah yang anugerahkan result ni utk aku
Alhamdulillah setiap yang berlaku kan pasti ada hikmahnya
yang penting kena stay positive dan trust Allah
DIA dah rencana yang terbaik utk kita
sedangkan  kita punya plan ni entah entah yang paling hampeh


ok pada tarikh 18/1/15
aku pon kne check in ke mahallah kesayanganku iaitu mahallah zaibab jahsy

ok rasanya itu jer. aku xde idea plak nak tulis apa. baca next pos aku hokay

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^