SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 25 July 2015

Flashback- 4 Firdaus 2011& 5 Naim 2012

السلام عليكم

tadi kat group 5 Naim. ada la sorang hamba Allah ni hantar pic ni. Alahai bila tengok tu rindu baq hang.



kat atas ni dak kelas 4 Firdaus. Girl yang comot tu aku ler tu. hahahaha. Aku rasa aku sorang je tak pandang kamera. lulz hahahahahahahaha.



kat atas ni kelas 5 Naim.. nak dijadikan cerita aku turun kelas kedua. hahahaha.. sebab Firdaus kelas 1.

Kalau perasan yang gugurls semuanya pakai baju kelas. siapa lagi yang cadangkan utk buat baju kelas kalau bukan aku.. hahahaha. nampak tak semangat kat situu.

Bila aku tengok balik pic ni,semua nampak macam sememeh je,bebudak lagi. aicewahh padahal masa tu dah 16 n 17 tahun.

Alhamdulillah semua kawan2 aku otw utk kemenara gading. Ada yang ke australia,korea,UK dan rmai jugak yang ke timur tengah.

tak kurang jugak yang blaja kat universiti tempatan termasuklah aku. ada yang amik medik,akaun,law,business and pengajian islam.

tak kisahlah korang ambil apa yang penting sumbangan korang kat ummah.

last but not least,even masa pic ni diambil. Kita baru kenal. Tapi korang memang sporting! dan terima kasih sebab bagi aku kepercayaan utk jadi ajk program lah,kem kenaikan pangkat lah dll. really appreaciate it! Paling aku tabik  ngan korang ialah part ukhwah. Even masing2 dah berpecah, tapi still selalu buat gathering. Aku pon tak terkecuali. 

itu jer rasanya.

SELAMAT HARI RAYA 'EIDILFITRI.

Mira mintakk maaf yer sepanjang kita berkawan. Sahabat til jannah inshaallah.

oh ya,kalau ada yang nak kawin dah jangan lupa ajak 1 kelas hokayyy. siapalah agaknya orang 1  dak kelas aku yang kawin. Setakat ni yang 1 kawin ialah atiqah azemi.

Adakah aku plak menyusul pasni? kuang4 tak de sapa nak kat kitewww. lulululululuz hahahahahahahahahahhaha.


sekian wasalam 


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...