Sunday, 27 September 2015

Pemborong tudung TASMIAH



[ PERCUMA KOS POS SEMENANJUNG SAHAJA]

mira open order BORONG tudung tasmiah taw. eh silap, PRE ORDER borong.

pengeposan dibuat dalam masa seminggu selepas full payment diterima.

tudung tasmiah ni tudung apa?

okay utk yang tak tahu,tasmiah ni label pada tudung ni.

tapi tudung ni sangat2 femes dikalangan pemakai tudung soft awning taw.

WHY?


-Kepelbagaian saiz MTO XXL.
-Keselesaan maksimum kepada pemakai.
-Material berkualiti lembut dan sejuk.
-Awning lembut dan berdagu.
-Sudah terjual berbelas-belas ribu helai sejak ia diperkenalkan.
Sudah pasti anda akan jatuh cinta berkali-kali...
Kami jamin!!!!

kepada anda yang baru nak mula bisnes,utk student,utk cikgu-cikgu. hah semua kaum hawa yang baru nak berjinak-jinak dengan bisnes. Mira sarankan korang jual tudung ni. margin yang sangat besar dijamin!

jom amalkan konsep KITA PAKAI,KITA JUAL.


HARGA RUNCIT(1-19 helai)

M- RM35
L-RM38
XL- RM45
2XL-RM55


HARGA BORONG( MIN 1 KODI UTK 1 SIZE)


M- RM500
L- RM560
XL- RM900
2XL-RM1100

 BORONG JIMAT SEHINGGA RM200++ !

warna tak boleh pilih ea(utk borong)

utk ukuran. boleh tengok gambar yer. comparekan dengan jubin lantai tu. hihi. 

sesiapa yang berminat boleh terus PM mira dulu yer.

terus bagi info ini jika komfirm nak beli BORONG. harga semua mira dah bagi.

nama-  
alamat utk dipos-
no tel-
saiz dan jumlah kodi-


model memakai size m

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...