Saturday, 24 October 2015

Blouse Labuh Cotton

السلام عليكم


Im very sorry for late inform!

supposely Mira promote last week tapi disebabkan netbuk mira ni  buat hal plak xnak connect dengan wifi mahallah. redha je lah.

Mira nak promote 1 blouse super cun anggun menutup aurat !

taraaaaa..






Blouse Labuh Cotton.

Baju ni khas made utk gugurls yang suka pakai baju labuh/muslimah. and utk yang suka ada poket doraemon . eh! hahaha. utk yang suka baju da poket tu,wajib grab long blouse ni sebab ada poket kiri kanan taw. kiri letak purse,kanan letak fon tak perlu lagi bawak handbag! yeayy.


then,setiap wanita yang baru/lama melangkah ke alam rumah tangga. pasti akan mengalami saat bahagia(dapat anak). dan masa tu dah tak boleh sangat nak pakai baju macam zaman anak dara. iyolah kena menyusukan anak kan. so kenalah pakai baju yang nursing friendly a.k.a breast friendly.
long blouse ni ada zip kat tengah yang super duper bestt utk BF taw.

hah dah 3 in 1

- labuh(tutup peha yang gebu gedevas tu)
- poket 'doraemon' kiri kanan
-zip nursing


kalau uols ada baju yang cukup 3 syarat ni. memang tak de masalah nak pakai pergi travelling ke,balik kampung ke,picnic ke or wherever lah boleh sangat2 pakai.

hah 1 lagi,material cotton. oh ya. diingatkan cotton ada banyak jenis taw,same goes to lycra. but yang ni cotton acid. hah?? acid? ada acid ke kat baju ni? bahaya weh!

rilex sisters smua. cotton acid ni a.k.a cotton knitted a.k.a cotton stretchable.

dia tak delah serap peluh sangat sebab mira rasa cotton dia bukan 100% cotton.

tapi utk pakai waktu malam memang bestttt!


oh ya,pasal size plak. jangan risau. ada 2 jenis iaitu plusize dan free size. sebab mira tahu,wanita-wanita kat malaysia ni bukan macam wanita kat korea yang semuanya selim melim macam anak patung tu. eh best ke jadi kurus keding cenggitu? hahahaha utk sisters2 yang berbadan comel loteh size 3xl keatas. baju ni ada utk plussize jugak taw. utk 10xl pon muat pakai.


yang utk  badan kecik tak de ke mira? bdan xs- s? ok mira bukan biased taw,tapi disebabkan mira tengok banyak giler kott orang jual baju utk korang(xs-m) , mira bukan tak galakkan beli blouse yang free size tapi takot korang rasa cam besar sangat plak. unless korang memang selesa pakai size besar. hihi.. macam mira,even true size Mira is M, not M for Mira. hahaha. tapi mira prefer pakai size L. lebih LOnggar dan of koz selesa. nampak gelebeh/gemok? ehem, pakai baju utk tutup aurat or tunjuk aurat lemak tu? tajdid niat yer sistur. hihi


ok pasal special baju dah cerita,pasal size dah cerita. saiz dah cerita. ok masuk pasal harga plak.


sebenarnya mira tengah buat promosi sekarang ni. 3 helai rm9*. tapi disebabkan tarikh promosi last ialah pada hari mira tulis blog ni. so mira bagitahu harga retail je lah ea. kalau nak beli dengan harga promosi,kena lah tunggu mira buat promosi. oh ya,utk lebih cepat uols tahu bila mira buat promosi,follow ig ni taw @eeraacloset.


HARGA

FREE SIZE(FIT TIL 2XL) - RM49/PCS
BORONG MIN 6HELAI- RM39/PCS.

PLUS SIZE(FIT 3XL TIL 10XL) - RM59/PCS
BORONG MIN 6HELAI- RM49/PCS.


PENGUMUMAN : mulai 25/10/15-1/1/16, baju ni berstatus pre order taw. so baju anda akan dipos seminggu selepas pembayaran dibuat. kat sini mira mention awal2 supaya BERSABAR! kalau rasa tak nak sabar,tunggulah bulan 1 tahun depan. reason mira buat pre order ialah kerana masa ni mira ada kat UIA,so tak tak boleh nak berniaga sakan.

actually mak mira tak galakkan sangat taw mira jual2 ni sebab takot effect study.  tapi nak buat macam mana,dengan ekonomi malaysia sekarang ni. g** yang super duper membebankan rakyat marhein ni yang mendorong mira utk lebih berusaha cari duit sendiri.

So korang support lah mira yer hihi. utk order boleh pm jelah fb mira.

and mention yang korang tahu pasal baju ni dari blog mira.

Ok itu jer. ^^

selamat bergaya mengikut syariat :)


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...