Monday, 12 October 2015

Jom Chatting

alkisah... zaman internet baru nak diperkenalkan kat malaysia.

masa tu facebook memang takde lagi.

yang femes masa tu kalau nak chatting kat MiRc.

and social web plak friendster and myspace.

Seriously aku memang suka myspace msa tu. and i know him pon from myspace. hahaha

dan masa tu zaman jahililah aku. darjah 6- form 3.

lepas upsr tu,kerja aku lepak kat library shah alam and chatting ngan semua orang yang aku tak kenal.

sampaikan member aku pon terkantoikan aku. hahaha

itulah bahaya salah pilih kawan. member2 yang aku ajar semua menda ni semuanya makin hanyut. . aku pon dah tak tahu sgt cerita pasal dorang. yang aku tahu ada yang dah free hair dan hmm... Aku sorang jer yang terselamat. Moga Allah buka pintu hati member-member aku ni utk berubah. 

ok walaupon umur aku dah nak masuk 20-an. warghh tua dah aku...a.k.a dewasa. tapi aku still suka satu apps chatting ni iaitu YAHOO MESSENGER !

mende ni legend kottt. aku still on9 ym aku even aku tahu sekarang ni dah xde sapa nak layan YM.

but,if korang pon layan YM,kita geng !

ape hal doe korang pulaukan YM! yelah aku tahulah facebook ada segalanya. tapi tak best ah.

Jiwa aku sebenarnya still dengan YM and myspace taw. cuma myspace tu aku tak berapa faham dah sebab dia dah modified web dia kann.

So utk memember aku semua, if korang nak do keep in touch ngan aku. especiallly member yang aku kenal, sila lah install apps yahoo messenger kat laptop anda yer..

and then add aku punya ID - myra_spicegirl . or emel aku myra_spicegirl@yahoo.com

ini emel pertama aku yang aku create masa aku 11 tahun. hahaha entah mana mai word spicegirl tu pon aku tak ingat.

aku suka guna ID ni sebab ID ni jugaklah yang aku guna hampir 10 tahun lepas sampai sekarang.

jangan lupa add aku taw. 

btw,siapa yang cuba utk chat 18sx or 18sg, aku BLOCK TERUS! 

im not that kind of girl anymore okay. sorry aku dah tak open cam dulu. that my old me.

yang nak cari jodoh kat YM,sorry aku tak berminat yer.

ni khas kalau korang nak tanya something general kat aku. contohnya pasal UIA ke,pasal business ke,ok lah aku layan. kalau dah mengarot-ngarot tu. bai bai.

and one more ineresting thing, i'll always online when i on lappy. hihi

ok itu jer. 

ok ni ym aku hahahaha.

so far member aku yang loyal dgn ym ni e*** namanya. aku kenal dia since aku form 1 tak silap. and we still keep in touch still now. lama en? tapi tak pernah jumpa pon. cool en?

hahaha



1 comment:

  1. Dulu pun saya selalu on myspace. Bila facebook muncul dan myspace makin ditenggelami zaman. Saya dah tak ingat pass myspace. Hahahhah

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...