SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 16 October 2015

jom tukar Buku(sementara) dengan aku

Assalamualaikum. First of all,terima kasih lah kepada yang berminat.

utk yang masih tak tahu,kat rumah aku ada dalam 30++ buku cerita yang separuh daripadanya aku still belum baca.

ada separuh lagi buku aku dah jual. yang tinggal sekarang ni semuanya yang aku still rasa sayang hey rasa sayang sayang hey utk jual.

so aku decide utk swap buku rather than bagi pinjam. mutual benefit rite?

korang pilih buku aku yang korang nak baca. and korang tawarkan buku yang korang ada.

senang jer kan? so orang yang nak swap buku dengan aku ni. boleh pm aku kat fb aku. tak ya hlah wasep ni. serabut jer. 

https://www.facebook.com/mierayusof

oh ya,lokasi swap ada 1 je setakat ni iaitu di UIA kuantan. and if masa tu aku tengah cuti. lokasi akan berubah di shah alam. ^^ 

Buku-buku yang aku keep sekarang ni semuanya best.2.

ok antara buku yang aku nak  swap ialah buku2 fixi. almost all buku fixi aku tak pernah baca dan aku teringin sangat nak baca tapi tak pernah nak terbeli.. hahaha. dan buku faisal tehrani. ok aku tahu dia bermasalah tapi aku sangat adore penulisan dia.


so korang yang nak swap buku ngan aku tu. make sure korang offer aku buku fixi or buku faisal tehrani taw.


aku ada banyak buku lejen,dan karya2 penulis kegemaran aku. nanti aku update. ^^


oh ya,ni swap sementara taw. means aku baca buku kau,kau baca buku aku then kita pulangkan buku masing2. faham tak? susah kalau ayat simple pon tak faham.

ok lah itu jer. hihi..

p/s: doakan esok aku ada presentation MGT. walaupon part aku sikit jer tapi aku still rasa tak tenang. 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...