SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 9 November 2015

Contact cikmira23

السلام عليكم

skema tak tajuk? ok sebenarnya macam ni,aku tahu blog aku ni tak famous amos sangat. yet,some of my beloved readers ada yang nak contact aku. ada yang nak tanya pasal my experience and so on.

yezza korang boleh jer komen kat post tu and i'll reply ASAP if neccessary. tapi,if uols perasan kadang seminggu lebih baru aku reply. aku bukan sengaja okay! netbuk aku ni aishh memang nak kena siram air mawar dulu kot baru nak laju macam bulletrain.

selalu hang,dan aku plak macam dah jemu nak layan so biasanya aku akan close je tab tu dan end up tak reply komen korang.

so kat sini,aku sarankan,korang mesej je kat fb lapuk aku ni.

https://www.facebook.com/mierayusof

juz direct pm okay. no need to send friend request sebab sekarang ni aku in mood inapprove strangers. hahaha bajet giloks.

PM je eh! aku akan reply. tapi serious taw,korang main2 nanti aku bukan setakat tak reply tapi block terus. nak ke nak? kalau nak buat lah..


whatsapp boleh tak mira? aku bukan apa. fon aku ni dah hang beb! conversation whatsapp aku tu dah bercampur dengan whatsapp cust,member2 dan group. so please jangan tambahkan lagi mesej whatsapp aku. aku dah fedup dengan whatsapp tapi nak buat camne. itu jer yang smua orang nak guna. redha je lah.


kalau nak emel pon boleh tapi aku tak jamin akan reply cepat. emel kat eeraacloset@gmail.com . aicewah emel business nampak. hahaha poyo jer.

ok lah itu jer. once more aku tegaskan,utk yang betul-betul ada urusan jer. and please dont expect me utk balas mesej korang sepantas kilat macam aku balas mesej suami. ops.. hahaha tersyasyuls sudah.

itu jer ^_^ selamat cuti pada hari selasa. yeayy takde kelas bio.hihi

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...